reklama
MariolkaKafe
Fanka BB :)
Dzień dobry☺
Mincia tak Dzień Mężczyzn I nie wiem co swojemu kupić, pojadę do Centrum i coś wybiorę
Olka masz przecudowne widoki we Francji
Mincia tak Dzień Mężczyzn I nie wiem co swojemu kupić, pojadę do Centrum i coś wybiorę
Olka masz przecudowne widoki we Francji
MariolkaKafe
Kasia zależy co koleżanka lubi?
Może kosmetyk, coś z dekoracji, książka, płyta z ulubioną muzyką...
Może kosmetyk, coś z dekoracji, książka, płyta z ulubioną muzyką...
OlaMagda09
Ania No dzięki za wsparcie ze dopiero sie zacznie hahahaOla teraz to dopiero sie zacznie hehe ja pamietam w pierwszej ciąży jak ułożenie sie do spania graniczylo z cudem a jak juz po jakis 20 minutach znalazlam wygodna pozycje to chcialo mi sie siku hehe. Spróbuj leżąc na boku wkladac sobie coś miedzy uda mi to pomagalo i stosowalam to juz od polowy ciąży. Musi sie wszystko tam rozciągnąć zeby te 3,5 kg mialo gdzie lobuzowac
Ja pół nocy cierpialam na zęba. Kurde wiedzialam ze tsk bedzie. Czekam do 9 i dzwonie do dentysty. Teraz juz nie boli ale wole nie ryzykowac kolejnej nocy. Ja w ciazy z Tosia to bylam tak samo czesto u dentysty jak i u gina. Taka moja uroda.... do 5 rż piłam żelazo i to podobno dlatego mam slabe zęby
Milego dnia dziewczeta
Ale serio naprawdę sie dziś wystraszyłam pierwszorazowego mnie tak mocno zabolało od początku ciąży .
No ale juz przeszło .
Biedulka z tym zębem ja tez w każda ciąże albo raczej po niej gonie do dentysty . Wczoraj byłam znów na oczyszczeniu górnej szczęki bo dalej te dziąsła mi krwawią .
Wiiktoriiaaa
Zawsze jak mnie nie ma na dłuższą chwilkę to coś się dzieje nie wiem od czego zacząć. Już nawet zapomniałam co chciałam napisać. Nawet nie wiem czy wszystkie posty przeczytałam.
Po 1 witaj Motylku, strasznie Ci współczuję i mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko dobrze.
Violcia gratulacje!!!!! Wiedziałam, czułam, że nas nie rozczarujesz. Strasznie się cieszę Za każdym razem jak któraś testuje to przeżywam
O ile dobrze pamiętam to wychodzi na to że dwójkę dzieci będziesz miała z jednego miesiąca
Po 1 witaj Motylku, strasznie Ci współczuję i mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko dobrze.
Violcia gratulacje!!!!! Wiedziałam, czułam, że nas nie rozczarujesz. Strasznie się cieszę Za każdym razem jak któraś testuje to przeżywam
O ile dobrze pamiętam to wychodzi na to że dwójkę dzieci będziesz miała z jednego miesiąca
OlaMagda09
To tak z jednej strony jajnik , nie całe podbrzuszeOla a to takie jak na miesiączkę bóle? Ja nie miałam od 10 tc jakoś nic takiego. Niedługo wizyta to będziesz spokojniejsza
OlaMagda09
Ok Kupie minciaOla sprobuj oleju kokosowego na dziasla pomaga i to bardzo ja po kazdym myciu biore lyzeczke oleju do buzi i trzymam ok 15-20 min i nie pamietam kiedy mi ostatnio dziąsła krwawily
reklama