reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ale u mnie brzydka pogoda :/
Dobrze, że jutro już piątek :) W sobotę moja koleżanka ma urodziny i nie wiem co jej kupić :/

reklama
Dzień dobry☺
Mincia tak Dzień Mężczyzn :) I nie wiem co swojemu kupić, pojadę do Centrum i coś wybiorę :p
Olka masz przecudowne widoki we Francji :)

Ola teraz to dopiero sie zacznie hehe ja pamietam w pierwszej ciąży jak ułożenie sie do spania graniczylo z cudem a jak juz po jakis 20 minutach znalazlam wygodna pozycje to chcialo mi sie siku hehe. Spróbuj leżąc na boku wkladac sobie coś miedzy uda mi to pomagalo i stosowalam to juz od polowy ciąży. Musi sie wszystko tam rozciągnąć zeby te 3,5 kg mialo gdzie lobuzowac :)

Ja pół nocy cierpialam na zęba. Kurde wiedzialam ze tsk bedzie. Czekam do 9 i dzwonie do dentysty. Teraz juz nie boli ale wole nie ryzykowac kolejnej nocy. Ja w ciazy z Tosia to bylam tak samo czesto u dentysty jak i u gina. Taka moja uroda.... do 5 rż piłam żelazo i to podobno dlatego mam slabe zęby

Milego dnia dziewczeta :)
Ania No dzięki za wsparcie ze dopiero sie zacznie hahaha :-D
Ale serio naprawdę sie dziś wystraszyłam pierwszorazowego mnie tak mocno zabolało od początku ciąży .
No ale juz przeszło .
Biedulka z tym zębem ja tez w każda ciąże albo raczej po niej gonie do dentysty . Wczoraj byłam znów na oczyszczeniu górnej szczęki bo dalej te dziąsła mi krwawią .

Ola a to takie jak na miesiączkę bóle? Ja nie miałam od 10 tc jakoś nic takiego. Niedługo wizyta to będziesz spokojniejsza :)

Zawsze jak mnie nie ma na dłuższą chwilkę to coś się dzieje ;) nie wiem od czego zacząć. Już nawet zapomniałam co chciałam napisać. Nawet nie wiem czy wszystkie posty przeczytałam.

Po 1 witaj Motylku, strasznie Ci współczuję i mam nadzieję, że teraz już będzie wszystko dobrze.

Violcia gratulacje!!!!! Wiedziałam, czułam, że nas nie rozczarujesz. Strasznie się cieszę ;) Za każdym razem jak któraś testuje to przeżywam :p :D
O ile dobrze pamiętam to wychodzi na to że dwójkę dzieci będziesz miała z jednego miesiąca :)

reklama
Do góry