reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dziewczyny biore witaminy femibion 1 i je sie bierze do końca 12 tygodnia i paczka mi sie kończy 3 dni przed końcem tego 12 tyg. Myslicie że mogę 3 dni wczesniej brać femibion 2?

reklama
Mysle, ze spokojnie. Ja mam problen w druga strone, musialam kupic druga paczke folik mama 1, i bede ja musiala brac jeszcze w II trymestrze bo zostanie i tez nie wiem czy powinnam

My mieliśmy w Niemczech mieszkanie dwa pokoje ale zdecydowaliśmy dla dziecka wymienić na trzy pokoje. Od września pokój stoi całkiem pusty i czeka na remont na niebiesko czy na różowo. Mam wrażenie że zawsze będzie pusty :(

Aniu wydaje mi się że nie zaszkodzi bo nie zawsze lekarz wie który to dokładnie tydzień czy dzień itd

Ania spokojnie :) ja narazie tylko kwas foliowy :)
India noo powoli dociera chodź pewnie dotrze dop po wizycie u gin :)
My widoki mamy na większe no bo domek ale to uuuu jeszcze kupa czasu :) - do tej pory w jednym :)

kurde a to są jakieś I II? ja jak brałam witaminy to jedne całą ciążę. .. teraz jeszcze nie biorę żadnych oprócz kwasu foliowego i tych omega ale się skończyły :p

reklama
Do góry