reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania u nas są dwa przedszkola ale skłądam papiery w jednym i wybieram je jako pierwszego wyboru, a jeśli sie by tu nie dostał to oni kontaktują sie z tym drugim i jeśli są miejsca to idzie tam...
Przestań - ta dyrektorka mi mówi że będą załączniki do wniosku i zaczyna mi sie pytać: czy dziecko matki samotnie wychowującej? czy dziecko z rodziny wielodzietnej? czy rodzeństwo dziecka chodzi do przedszkola? czy dziecko niepełnosprawne? czy rodzice oboje pracują?? i my tylko ostatni załącznik dostaliśmy do wypełnienia.... a za wszystkie są dodatkowe punkty

reklama
Ja to sobie zaplanowalam ze we wrześniu pojdzie do przedszkola i przez miesiac sie zaklimatyzuje a na początku pazdziernika urodze i jakos to ogarne...

moj maly lobuz sie wlasnie obudzil i teraz biega po domu i sie smieje do misia.normalnie sie wyspal i teraz o spaniu nie ma mowy:(ech.
dobranoc wam:)

Tatinka u mnie tez bywaly takie noce hehe
Teraz o ktorej pojdzie spac i do ktorej ?
Ja to swoja budzilam rano i nie bylo ze boli. Poznie tylko krotka drzemka i dwa dni i sie przestawiala

Też uciekam spąc :)
dobranoc :)
a mój lobuz wieczorem ładnie chodzi spać ale za to wstaje jak budzik codziennie o 7... a mi sie czasem marzy pospać

Hmm właśnie wyszłam spod prysznica i powiem wam że dawno mnie cycuchy przed @ nie bolały a tu dziś jak sie rozebralam to wyskoczyly takie ciężkie ze stanika a przy myciu dos wyraźnie je czułam... Tak ich nie czuje tylko przy dotyku. Ciekawe czy to następny wkręt mojego organizmu :) co będzie to będzie :)

reklama
No to jak tak mówicie :) zdziwiłam się , że to pukanie takie regularne :) wiecie puk puk puk haha :D

Ja się obudziłam o 3 i nie mogę zasnąć . I glodna się robie ! No ale bez przesady nie będę jadła o 3 nad ranem :D

Mierzyłam wczoraj dżinsy. Jedne są dobre. Takie które kupiłam dwa rozmiary za duże z myślą o zwężenie. Nie jest źle bo dalej ciutke luźne :)

Jak sie cieplej zrobi to będę mogła jeszcze nosić bo teraz to nie bardzo bo mają dziury na kolanach :)

Viola oby te cycki bolały jak cholera ! niech bola z racji tego , że mleko produkują! Tego Ci życzę. Jak i reszcie babeczek :)

A jak Was bolał ten brzuch ? Mnie boli nie okresowo tylko tak dziwnie, rozpycha mnie w podbrzuszu ale nie ciągle tylko jak siadam wstaje itp. Poza tym boli mnie pipka . Jak stoję na jednej nodze na przykład. To chyba się spojenie lonowe rozchodzi.

Do góry