reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cześć moje dziewczynki mam 290 postów do nadrobienia !!!! :-D i jeszcze widzę ze nowe do nas dziewczyny doszły chyba sie nie odnajdę .., :-0
Jakiś po weekendzie ;-)
Mam dużo prania i sprzątania , za dużo chodziłam bolą mnie krzyże i stopy strasznie .
Mincia moja dużo zdrowia dla twojego ukochanego nie martw sie bądź pozytywna w ciężkich chwilach kobieta musi :-*

reklama
anka,tymek normalnie idzie spac kolo 21-22 a spi do 9.nie mam z nim generalnie zadnych problemow.w ciagu dnia ma jedna drzemke.jak zasnie pozniej kolo 17 np w samochodzie to jest juz problem bo pozniej nie chce spac ale tragedi nie ma:)

dziewczyny obudzil mnie bol brzucha jak na @:(boli mnie bardzo i juz czekam az przyjdzie:(

Hej laski :* ja dzisiaj wstalam wcześnie bo zawsze to u mnie jest minimum 12 w południe jak mogę :) ale czuje ze bede śpiąca w pracy później. . Zaraz wstaje z łóżeczka umyje głowę a tak mi sie nie chce tych długich kudlow myc :D ogarnę cos i o 14 wychodzę ;)
Viola mnie tez zawsze cycy bola przed @ a na owulke sutki w tym miesiącu sie okaze czy dzidzia będzie chociaż nie wiem kiedy teraz ta owulacja byla bo staralam sie jak bolal mnie brzuch bo ani sutki ani sluzu cos teraz nie było takze nie wiem na czym stoję :huh: jak tam laski nastawienie na dzisiaj juz coraz cieplej się robii nie mogę się doczekać azz będzie tak naprawdę cieplutko po 20 ponoc 20 stopni ma byc :happy2::happy2:

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Nuśkaaa...........24........1......ok.06-08.03
Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
Dora032............32.......,2............08.03
tatinka..............33........2............08.03
MałaMi90..........26........2.......ok.13.03
Minka23............23........1.......ok.16.03
Ola 21-1995......21.......?........ok. 21.03
Wiiktoriiaaa.......24........1............31.03
Aniaa_H............23........1............06.04
CzarnaMadzia....24........2............20.03

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

Dopisałam się bo zaginęłam w toku kopiowania :)
Witaj Ola21 nie miałam okazji się przywitać bo całą niedziele byłam w pracy.
Minka tak mi szkoda Twojego :( niech szybko wraca do siebie.
Ja mam dzisiaj wolne i mam dzisiaj wizytę u nowej gin. ;) a później jedziemy do babci do szpitala

Minka mam dopiero o 13.40 ale trochę się martwię bo już ile temu dostałam okres i już któregoś dnia myślałam że był koniec, a tu wczoraj mialam jeszcze plamki na papierze. Jak będe jeszcze brudzić to nawet cytologii nie zrobi. Zobaczymy...

reklama
Zanim zaczęliśmy się starać to rzadko chodziłam do lekarza więc jak mnie dorwała to mi robiła. Później się do innej przychodni przepisałam ale tam chodziłam tylko przez trzy mieś jak potrzebowałam tabletki anty (brałam je tylko przed ślubem, żeby okres przesunąć) a ostatnią robiłam jak trafiłam niby do tej "super" gin chyba w sierpniu ale że zmieniam lekarza to bym chciała żeby wszystko było u niej od nowa :) jak tylko wrócimy to napiszę co i jak ;)

Do góry