reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
I pytanie. Jaka jest internetowa tania apteka?
Ja kupowalam na aleleki, ale dziewczyny jakas jeszcze tu polecaly.
Mnie boli roznie, ciagnie, a czasem jak na @ uciska. W nocy jak spie prawie na brzuchu i podnosze gore ciala, zeby sie przekrecic to mnie tez bole w dole lapia.... Nie umiem ich okreslic.... Piersi bola caly czas, czasami bardziej czasami mniej

Hej :* ja wczoraj nie pisałam, bo jakaś awaria była i nie miałam Internetu :)

Witam Ola :) uczysz się czy pracujesz już?

Ja dzisiaj wolne i mój też ma wolne więc jeszcze jesteśmy w łóżku, wczoraj mi obiecał że zrobi śniadanie do łóżka, więc czekam :D

Hej dziewczynki☺
Miałam troche ciężką noc, maly nie mogl usnac w nocy dopiero przed 4 ehh.
Minka duzo zdrowia dla P.
Mamakulka ja kupuje caly czas na aptekagemini

Ja dziś na popołudnie - trzeba wrócić po urlopie niestety :)
India noo do zerówki to na pewno się dostanie bo juz musi nie?? :)
Mamakulka no mnie w pierwszej ciąży w ogóle piersi nie bolały, wiec to pewnie nic nie oznacza.
Dzis obudziły mnie delikatne bole brzucha wiec czekam...
Piękna pogoda u nas, słoneczko tylko pewnie zimno. Ja musze się podnieść i umyć włosy

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Nuśkaaa...........24........1......ok.06-08.03
Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
Dora032............32.......,2..........08.03
tatinka..............33........2..........08.03
MałaMi90..........26........2......ok.13.03
Minka23............23........1......ok.16.03
Ola 21-1995......21.......?.....ok. 21.03
Aniaa_H............23........1............06.04
CzarnaMadzia....24........2............20.03

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

Minka - kochana przesyłam Ci buziaka i tule! Powiem Ci że wypadek mojego męża często śni mi się po nocach...
Tatina - ja też za rok, dwa ...uciekam na wieś! Kupiliśmy z mężem działkę pod Nowym Miastem (jakies 40 km od Warszawy) i będziemy stawiali domek kanadyjski:))

Trzymam kciuki za testujące i pozdrawiam ciężąróweczki!:))

reklama
Heeej:)
Dzis z ciezkim bolem serca musialam przyjsc na uczelnie bo mam wyklady z gosciem po 5 godzin a tylko 3 spotkania i egzamin brrr. Z moim P jest lepiej, ale dzis rano jak kichal to normalnie plakal z bolu:( biedny moj:(
AniaH jakas Ty sliczna:)
Kasia i jak z tym sniadaniem?:)
Nuska mam Cie na snapie?:)
Olus wypoczelas?:)
Właśnie zjadłam tosty podane do łóżka :)

Do góry