reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

tatinka ja też powinnam dostać we wtorek, a raczej do wtorku. Nie nastawiam się na nic, ostatnio podbrzusze mnie czasem pobolewa, ale to jest kilka sekund i spokój. Nigdy tak nie miałam ale nie łącze tego z niczym ;p Jak się nie udało teraz to mam wizytę u gina 16.03 i chyba na monitoring się umówię ;)

reklama
tatinka ja też powinnam dostać we wtorek, a raczej do wtorku. Nie nastawiam się na nic, ostatnio podbrzusze mnie czasem pobolewa, ale to jest kilka sekund i spokój. Nigdy tak nie miałam ale nie łącze tego z niczym ;p Jak się nie udało teraz to mam wizytę u gina 16.03 i chyba na monitoring się umówię ;)
Kochana a ten monitoring to co to jest? sprawdza kiedy owulacja jest?

annette zasdroszcze kolacji przy swiecach:):)dobranoc;)

ja strasznie nie lubie wstawac rano!!eee moj tymus spi do 9 czasami udaje mu sie spac do 10 i ja na macierzynskim tak sie przyzwyczailam ze teraz pobudki do pracy dla mnie sa koszmarne,szczegolnie jak maly smrodek sie mi tu rozciaga i mruczy pod noskiem jak sie przekreca na drugi boczek:)

olu, dostal dawke cukru i szalal!teraz te jak zje kawalek czekolady to biega nakrecony:)

a co do rozciagania w ciazy,mnie bolalo bardziej kolo 4 miesiaca ale pomagalo jak sobie masowalam brzuchol i jak spacerowalam bo jak siedzialam to myslalam ze mnie rozniesie

Mój Gin mi tłumaczył, że u mnie będzie chciał sprawdzić ile mam pęcherzyków, czy rosną, czy w ogóle pękają i kiedy będzie "ten dzień" ;p

Ja to chodzilam na monitoring zeby sprawdzic czy leki dzialaja i nagle okazalo sie ze owu mi sie przesunela z 14 dc na 18 dc. Najbardziej uciazliwe byly te wizyty co dwa dni... ja musze dojechac 30km do lekarza i mam dziecko w domu... ale jak widac opłacało sie hehe

tatinka Na dniach się okaże ;p

Anka_32 ja mam lekarza 5 minut autobusem od domu ;p ciężko będzie mi tylko to pogodzić z pracą, ale jakoś dam rade ;)

reklama
Anka_32 a dlaczego pytasz ?:)
Nuskaaa - wiesz jak pytałam Pani gin czy może sprawdzić kiedy mam owulacje to powiedziala ze nie .może.?? I zebym nie szukaa problemu jak go nie ma
A wiem ze jest coś takiego ze można sprawdzić następnym razen pójdę do doktora. .

Do góry