reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
WItam wieczorkiem :)
Anka jak też w czwartek wzięłam wnioski na przedszkole ale niestety nie nastawiam sie za bardzo bo podobno strasznie mało 6-latków idzie do szkoóły i nie będzie miejsca dla 3=latków :( a chciałabym żeby młody poszedł bo zawsze to coś innego, przebywanie z innymi dziećmi trochę nauki, zabawy...

Ola21-1995 wiesz z reguły szuka się przyczyn niepłodności po około roku starań jak nie wychodzi i naprawdę zależy od lekarza czy Ci wcześniej pomoże czy każe czekać. Ja trafiłam na dobrego lekarza ;)

Minka ja P sie czuje???
U mnie wg ostatniego cyklu @ powinna być jutro, ale czasem spóźniała sie o dwa dni więc wszystko możliwe... ehh pewnie przylezie wredna @... narazie nic nie czuje ani nawet większej ilości śluzu więc pewnie nici (w pierwszej ciąży miałam go bardzo dużo przed testem dlatego mam porównanie)

WItam wieczorkiem :)
Anka jak też w czwartek wzięłam wnioski na przedszkole ale niestety nie nastawiam sie za bardzo bo podobno strasznie mało 6-latków idzie do szkoóły i nie będzie miejsca dla 3=latków :( a chciałabym żeby młody poszedł bo zawsze to coś innego, przebywanie z innymi dziećmi trochę nauki, zabawy...
No Viola u nas sa od jutra zapisy i juz babka w sekretariacie powiedziala mi ze sa male szanse bo chyba wszystkie dzieci zostaja a musza utworzyć nowa grupe dla tych ktorzy juz musza isc do przedszkola a jak bedzie jakies miejsce to pierszenstwo maja rodziny wielodzietne. Masakra. Ja mam jeszcze jedno przedszkole 7 km ode mnie i jak cos to tam jeszcze złożę

reklama
My byliśmy popołudniu u znajomych. mają 6-letnią córeczkę z autyzmem i półrocznego synka. straszny ten autyzm :( mała praktycznie nie mówi, ma takie swoje zachowania, czasem bez powodu zaczyna krzyczeć... biedna dziewczynka. podziwiam ich bo oni żyją "normalnie" - żadnej taryfy ulgowej dla niej, w sumie traktują ją jak "zwykłe" dziecko ale tyle co mają kontroli no i chodzi do specjlanego przedszkola. do szkoły sie chyba nie będzie narazie nadawała

Do góry