reklama
Ola21-1995
Fanka BB :)
Anka_32 dobry ten film
Ok nie ma sprawy pytaj jak jeszcze będziesz chciała cos wiedzieć
Ok nie ma sprawy pytaj jak jeszcze będziesz chciała cos wiedzieć
viola150
WItam wieczorkiem
Anka jak też w czwartek wzięłam wnioski na przedszkole ale niestety nie nastawiam sie za bardzo bo podobno strasznie mało 6-latków idzie do szkoóły i nie będzie miejsca dla 3=latków a chciałabym żeby młody poszedł bo zawsze to coś innego, przebywanie z innymi dziećmi trochę nauki, zabawy...
Anka jak też w czwartek wzięłam wnioski na przedszkole ale niestety nie nastawiam sie za bardzo bo podobno strasznie mało 6-latków idzie do szkoóły i nie będzie miejsca dla 3=latków a chciałabym żeby młody poszedł bo zawsze to coś innego, przebywanie z innymi dziećmi trochę nauki, zabawy...
viola150
Minka ja P sie czuje???
U mnie wg ostatniego cyklu @ powinna być jutro, ale czasem spóźniała sie o dwa dni więc wszystko możliwe... ehh pewnie przylezie wredna @... narazie nic nie czuje ani nawet większej ilości śluzu więc pewnie nici (w pierwszej ciąży miałam go bardzo dużo przed testem dlatego mam porównanie)
U mnie wg ostatniego cyklu @ powinna być jutro, ale czasem spóźniała sie o dwa dni więc wszystko możliwe... ehh pewnie przylezie wredna @... narazie nic nie czuje ani nawet większej ilości śluzu więc pewnie nici (w pierwszej ciąży miałam go bardzo dużo przed testem dlatego mam porównanie)
Anka_32
No Viola u nas sa od jutra zapisy i juz babka w sekretariacie powiedziala mi ze sa male szanse bo chyba wszystkie dzieci zostaja a musza utworzyć nowa grupe dla tych ktorzy juz musza isc do przedszkola a jak bedzie jakies miejsce to pierszenstwo maja rodziny wielodzietne. Masakra. Ja mam jeszcze jedno przedszkole 7 km ode mnie i jak cos to tam jeszcze złożęWItam wieczorkiem
Anka_32
Jakoś tez w kwietniu. Moja to bardzo potrzebuje kontaktu z dziećmi. U nas na osiedlu pelno dzieciakow a jak sie wyjdzie na spacer to nikogo nie ma.okażę sie w kwietniu. a u was kiedy będą listy przyjętych??
reklama
viola150
My byliśmy popołudniu u znajomych. mają 6-letnią córeczkę z autyzmem i półrocznego synka. straszny ten autyzm mała praktycznie nie mówi, ma takie swoje zachowania, czasem bez powodu zaczyna krzyczeć... biedna dziewczynka. podziwiam ich bo oni żyją "normalnie" - żadnej taryfy ulgowej dla niej, w sumie traktują ją jak "zwykłe" dziecko ale tyle co mają kontroli no i chodzi do specjlanego przedszkola. do szkoły sie chyba nie będzie narazie nadawała