reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

mamakulka maluch cie zaczepia:):)to jest wspaniale uczucie:)
ja bardzo duzo rozmawialam z tymkiem jak byl w brzuchu a on byl bardzo aktywny,to mnie uspakajalo ze go czuje caly czas:)pod koniec ciazy mial taki nawyk ze wystawal tyleczek tak mocno ze wystawal mi z prawej strony:)raz moj synek przesadzil,zjadlam kilka michalkow i wypilam kawe..myslalam ze wyjdzie sam zaraz tak tam skakal!!

nuska ja tez tak niby czekam nieczekam na @.caly czas mam mokro i boje sie ciagle ze to juz wredota przyszla:/miesiac temu mialam dwa dni przed planowana teraz mam miec we wtorek wiec juz sie spodziewam w kazdej chwili:(bola mnie jajniki ale nie brzuch i tak chodze i mysle ze pewnie przyjdzie okres ale moze jednak..oszalec mozna!!!

reklama
Ale kurcze dziewczyny moja kol tez była u gin bo chciała byc w ciąży niedługo będzie rodzic troche się starala i nic i lekarz mówił jej zeby się nie nastawiala i mowi do mnie żebym sie kochala i nie patrzyła na śluz to zanim ja trafie w owulke to może minąć duuuuzo czasu a jak robie to w owulke to za bardzo myślę o tym ze kocham się zeby byc w ciąży a to tez nie dobrze :/ :

Niuska życzę Ci żeby @ nie przylazla :) i żebyś zobaczyła dwie kreski :)

ja zdycham nadal ... męczy mnie ten kaszel juz nic nie pomaga :(
Niuska zaczaruj zatem byłoby mi miło podwójnie Życiowa slyszalam o syropie z szyszek sosny na kaszel Jak uda mi się bo zdobyć to jutro podesle

Ja to do testu mialam wszystkie objawy a później jak ręka odjal nie mialam żadnych hehe

Ja tez gadalam z małą i pyszczalam jej muzyke. Najbardziej nie lubilam czasu po usg bo byla mało ruchliwa wtedy ale gin mi wytlumaczyla ze w trakcie usg w macicy jest wysoka temperatura i dziecko nawet do 3 dni po usg moze byc malo ruchliwe bo np jest zmeczone dlatego nie jest wskazane zbyt czeste usg.... ale jak to jest naprawde to nie wiem

Fajnie macie dziewczyny Jak będziecie chciały to możecie się spotkać.
Ja z woj śląskiego jestem.
Zyciowa super buza i jakie ładne wzorki narysowałaś.

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Nuśkaaa...........24........1......ok.06-08.03
Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
Dora032............32.......,2..........08.03
tatinka..............33........2..........08.03
MałaMi90..........26........2......ok.13.03
Minka23............23........1......ok.16.03
Ola 21-1995......21.......?.....ok. 21.03
Aniaa_H............23........1............06.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016
Dora a z jakiego miasta jesteś?

Nuska to oby nie było miesiączki tylko test z dwoma kreskami! Pierwsza test robisz to może zaczarujesz żeby po Tobie były same pozytywne :***

Ja dzisiaj znowu chyba ruchy czułam. Takie pukanie zawsze z lewej i dziwne bo dziś takie jakby w jedno miejsce kilka razy pod rząd ? Może to jednak nie maluch?
Jej jakby już były regularne i mocne to bym wiedziała , że to :D
To musi być fascynujące Nawet nie jestem wstanie sobie wyobrazić

Ale się na jadłam :) zjedliśmy romantyczną kolację przy świecach :) i teraz idziemy spać bo jutro zaczynamy ranne zmiany w pracy, o 4 trzeba wstać. Dobranoc dziewczynki kochane :*

reklama
Ale się na jadłam :) zjedliśmy romantyczną kolację przy świecach :) i teraz idziemy spać bo jutro zaczynamy ranne zmiany w pracy, o 4 trzeba wstać. Dobranoc dziewczynki kochane :*
Nie lubię ranek :/ wtedy musze wstać o 5 :( ja od jutra popołudniu mam:) dobranoc do jutra :) i miłego dnia w pracy;)

Do góry