reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
tylko w ciąży prawie nic nie można brać. ..
ratuje się stodalem stropem z cebuli maścią na noc ułatwiająca oddychanie i apapem przeziębienie fast. ..
i lipa nadal...

Nuska to oby nie było miesiączki tylko test z dwoma kreskami! Pierwsza test robisz to może zaczarujesz żeby po Tobie były same pozytywne :***

Ja dzisiaj znowu chyba ruchy czułam. Takie pukanie zawsze z lewej i dziwne bo dziś takie jakby w jedno miejsce kilka razy pod rząd ? Może to jednak nie maluch?
Jej jakby już były regularne i mocne to bym wiedziała , że to :D

Mamakulka odpukaj mu :D hi hi hi
coś wspaniałego jak dzieciak się ruszać zaczyna i jak zaczyna się to czuć :) najpierw tak nieśmiało niepewnie. .. a później jak się rozhula to będziesz blagala żeby trochę spokojniejsze było ;)

Nuska to oby nie było miesiączki tylko test z dwoma kreskami! Pierwsza test robisz to może zaczarujesz żeby po Tobie były same pozytywne :***

Ja dzisiaj znowu chyba ruchy czułam. Takie pukanie zawsze z lewej i dziwne bo dziś takie jakby w jedno miejsce kilka razy pod rząd ? Może to jednak nie maluch?
Jej jakby już były regularne i mocne to bym wiedziała , że to :D
Zazdraszczam :)

Ola21-1995 dopiero drugi cykl ;p chociaż jakoś już 2-3 lata się nie zabezpieczaliśmy, ale omijaliśmy "te dni" ;p

Dziękuję Dziewczynki ;* ale co ma być to będzie i wierze, że wszystko dzieje się w swoim czasie, tylko że ja nie lubię czekać ;p hehehe

tylko w ciąży prawie nic nie można brać. ..
ratuje się stodalem stropem z cebuli maścią na noc ułatwiająca oddychanie i apapem przeziębienie fast. ..
i lipa nadal...
Ja jak bylam chora na samym początku to piłam *spam* i lipomal mojej Toski wlasnie na kaszel. On jest od kaszlu i lekko napotny wiec może troche pomoże. No i jadlam surowy czosnek w kanapkach :)

Ola21-1995 dopiero drugi cykl ;p chociaż jakoś już 2-3 lata się nie zabezpieczaliśmy, ale omijaliśmy "te dni" ;p

Dziękuję Dziewczynki ;* ale co ma być to będzie i wierze, że wszystko dzieje się w swoim czasie, tylko że ja nie lubię czekać ;p hehehe
Eeee to malo:) my tez zawsze omijalismy te dni:)

reklama
Mnie to dzis cos brzuch pobolewa. I tak sobie myślę (pewnie glupio) ze skoro poprzednia ciaza skonczyla sie w 10 tygodniu to do tego czasu mnie nic nie bolalo bo w sumie po dwóch ciazach to tam juz troche rozciagniete bylo a teraz juz zaczyna pobolewac. Jejku jakie to glupie teorie hehehe

Do góry