reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ee to centrum:)mieszkalam dlugo w centrum ale juz mnie ciagnie na wies..my sie budujemy za miastem bo juz calkiem chcemy uciec na wies.

reklama
ee to centrum:)mieszkalam dlugo w centrum ale juz mnie ciagnie na wies..my sie budujemy za miastem bo juz calkiem chcemy uciec na wies.
A no centrum chcialam centrum bo wszędzie mamy blisko ..chociaż w centrum sa drogie mieszkania w ogóle Wrocław ma drogie mieszkania:oo2: ale juz się przyzwyczaiłam do tego miasta jest mega pod różnymi względami klimatyczne bardzo :) ale i tak będziemy szli pomieszkac troche do mojej mamy bo ma swoje mieszkanie w innym mieście zeby odłożyć trochę kaski ;-) ;) i później tutaj wrócimy raczej bo fajnie jest:) a u mnie tam gdzie wcześniej mieszkalam rodzice maja dom i tez fajnie bo cisza tylko ze za wszystkim trzeba gdzieś jechać :)

cos za cos:)ja nie wyobrazam sobie innego miasta niz wroclaw,zakochalam sie w tym miescie przyjechalam na studia i tu zostalam.w centrum jest wszystko ale i glosno tloczno..budujemy domek z ogrodkiem ale do centrum mamy w miare blisko wiec mamy cisze spokoj las ale mozna podjechac wszedzie a nawet mozna isc na piwo na rynek i wrocic autobusem;)

Fajnie macie dziewczyny Jak będziecie chciały to możecie się spotkać.
Ja z woj śląskiego jestem.
Zyciowa super buza i jakie ładne wzorki narysowałaś.

NICK............WIEK.....Ciąża.....TERMIN @
Nuśkaaa...........24........1......ok.06-08.03
Viola150...........30.........2..........07.03
Mariolka............27........2.....ok.07-08.03
Dora032............32.......,2..........08.03
tatinka..............33........2..........08.03
MałaMi90..........26........2......ok.13.03
Minka23............23........1......ok.16.03
Ola 21-1995......21.......?.....ok. 21.03
Aniaa_H............23........1............06.04

NICK.....WIEK....CIĄŻA ....TER.PORODU

Mamakulka.......24........1.......13.08.2016
OlaMagda.........34........4.......05.09.2016
KasiaMarysia....23........1.......09.09.2016
Nadziejka96.....19........2........12.09.2016
anka_32............34.......3.......05.10.2016
India9...............30........2.......13.10.2016
dzwoneczek......30........2.......20.10.2016
Życiowa............28.......2.... 28.10 albo 03.11.2016

cos za cos:)ja nie wyobrazam sobie innego miasta niz wroclaw,zakochalam sie w tym miescie przyjechalam na studia i tu zostalam.w centrum jest wszystko ale i glosno tloczno..budujemy domek z ogrodkiem ale do centrum mamy w miare blisko wiec mamy cisze spokoj las ale mozna podjechac wszedzie a nawet mozna isc na piwo na rynek i wrocic autobusem;)
Ja tez zakochana:) Jeszcze Kraków mnie urzekł jak bylam na wycieczce :) pewnie tutaj zawsze można podjechać wszędzie ..mozna się kiedyś spotkać :)

krakow jest piekny!!ale mieszkac wole jednak tu:)pewnie ze mozna!!:)bardzo chetnie,moze jak bedzie troche cieplej?

Hej Dziewczynki ;) wczoraj miałam baaardzo zły humor, dlatego sie nie odzywałam (ale czytałam was;p)

Minka dobrze, że nic poważnego się nie stało, dużo zdrówka dla Twojego P ;)

Witaj Olu ;)

Życiowa świetna bluzeczka ;)
@ jeszcze nie przylazła, z testem chyba jeszcze poczekam, ale jakoś nie mam nadziei na to, że mogło się udać ;/
Zobaczymy jutro ;)

Hej Dziewczynki ;) wczoraj miałam baaardzo zły humor, dlatego sie nie odzywałam (ale czytałam was;p)

Minka dobrze, że nic poważnego się nie stało, dużo zdrówka dla Twojego P ;)

Witaj Olu ;)

Życiowa świetna bluzeczka ;)
@ jeszcze nie przylazła, z testem chyba jeszcze poczekam, ale jakoś nie mam nadziei na to, że mogło się udać ;/
Zobaczymy jutro ;)
Hej kochana trzymam kciuki za fasoleczke :) długo się juz starasz?

reklama
Niuska życzę Ci żeby @ nie przylazla :) i żebyś zobaczyła dwie kreski :)

ja zdycham nadal ... męczy mnie ten kaszel juz nic nie pomaga :(

Do góry