reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja swój poród pamietam praktycznie cały, wiem ze mega cierpiałam, ale nie mam traumy, nawet mówię czesto ze jestem do tego stworzona bo ciąże lekkie i poród calkiem znośny hehe ;) ale jak pomyślę ze w maju znowu mnie to czeka to mimo wszystko lekki strach jest ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India jak teoretycznie jesteś 4 dni po terminie @ to mysle, ze test powinien być ciemniejszy nawet z wieczornego moczu, pewnie to tylko cień i jak rano zrobisz to bedzie jedna kreska, chociaz ja teraz miałam taką jasna druga kreskę, wiec do rana musisz wytrzymać, co ma być to bedzie ;)

Ja swój poród pamietam praktycznie cały, wiem ze mega cierpiałam, ale nie mam traumy, nawet mówię czesto ze jestem do tego stworzona bo ciąże lekkie i poród calkiem znośny hehe ;) ale jak pomyślę ze w maju znowu mnie to czeka to mimo wszystko lekki strach jest ;)

Ale chyba też miałaś szybki poród jak na 1 dzidzie o ile dobrze pamiętam?:)

India kup rano drugi albo skocz na betę
Ja robiłam różne testy ten co Ty też i zawsze na nim była janiejsza niż na innych
Jeszcze zależy kiedy owu wypadła

Ej, wezcie mi powiedzcie, ze tutaj nic nie ma [emoji853] kurcze no
1514577088-06e0336a0c87cea2-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ja widzę.. mój pierwszy test w tej ciąży taki był
1514578102-18e02876d41dc82f-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgjazlduyd.png

India kurde weź zrób Jeszcze raz bo ja widzę lekka kreskę albo mam omamy:/

Najgorsze, że nabiera koloru....

Ale wiecie co, ja tak niefortunnie w święta zażartowałam do Michała, że za rok będzie nas więcej [emoji23] jakby to się okazało prawdą to mnie posądzą o samozapłodnienie haha

Nuśka do maja to czas szybko zleci.... :-)

India jak teoretycznie jesteś 4 dni po terminie @ to mysle, ze test powinien być ciemniejszy nawet z wieczornego moczu, pewnie to tylko cień i jak rano zrobisz to bedzie jedna kreska, chociaz ja teraz miałam taką jasna druga kreskę, wiec do rana musisz wytrzymać, co ma być to bedzie ;)

Może zagnieżdżanie było późno i kredka wcale nie musi być ciemna

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Najgorsze, że nabiera koloru....

Ale wiecie co, ja tak niefortunnie w święta zażartowałam do Michała, że za rok będzie nas więcej [emoji23] jakby to się okazało prawdą to mnie posądzą o samozapłodnienie haha

Nuśka do maja to czas szybko zleci.... :-)

India serio widzę kreskę haha ale jaja

Do góry