reklama
Dużo ludzi się nakręca. mi i tak szybko CC zrobili bo po 7.5h odkąd odeszły wody. A jakieś 6,5-7h jak zaczęły się bóle. Nie trzymali dłużej bo pierworódka może dłużej rodzić.Kati, to dobrze, że tak chcą Ci pójść na rękę, bo tyle się słyszy, że lekarze nie chcą się tak łatwo zgodzić na cc, nie wiem, czy to tak ludzie się sami nakręcają na nich, czy faktycznie tak jest.
Jest u nas w mieście inny szpital gdzie jest właśnie bardziej nacisk na sn. Nawet po cc. Jednej dziewczynie podczas porodu sn (wcześniejszy poród CC) pękła macica, ona krwotok, dziecko rodziło się do brzucha. Dziecko w kiepskim stanie. Dziewczyna do domu już wyszła, a dziecko jeszcze w szpitalu leżało - przewiezione do tego szpitala gdzie ja rodziłam bo mamy tam bardzo profesjonalny OIOM noworodkowy. Takze chyba też dużo zależy od szpitala, ordynatora i lekarzy.
Ja może warunków hotelowych nie miałam w swoim szpitalu jak np ProFamilie mają, ale byłam pewna że jest świetna opieka
No śmieszne niedosc że dużo tego bardzo to takie ciepłe i taki specyficzny zapach majaKati mi lh wyszedł , a na drugi dzień bhcg słabo. India ma rację, to od osoby zależy.
Mi poszły wody, śmieszne uczucie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Fanka BB :)
Ej, wezcie mi powiedzcie, ze tutaj nic nie ma [emoji853] kurcze no
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
India9
Fanka BB :)
India no ja coś niby widzę, ale to moze tylko cień, zrób z porannego moczu Kochana.
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Siedze i tak mysle, ze to jest tak slabe, ze to moze byc cien tylko. Ale kurcze bylam pewna, ze negatywa zobacze, a teraz to ja chyba nie zasne nawet.....[emoji85] stracilam pewnosc