India9
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jest :*
India rób!! Nie straszne mnie koniec z przerywanym haha
India rób!! Nie straszne mnie koniec z przerywanym haha
Ja bym zrobiła teraz bo u mnie w jednym jasna była a jak zrobiłam zaraz drugi to ciemna a rano kupisz ale jestem podjarana hahaNosz kurde.... 11 lat - czaisz?
Ja od dwoch miesiecy mam non stop infekcje jakas i tego seksu to jak na lekarstwo.... to jest niemozliwe. Ja bie wiem jak ja to mojemu powiem... tym bardziej, ze mowie caly czas, ze na bank nie jestem.
Do rana to ja jajo zniose....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie był koło południa 6 dni przed terminem@ ale szybko owu była i expresowe zagnieżdżanieKati, a to z porannego?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No wiesz ze Ci wierzę bym miała to samo..Olka, Ty sie nie jaraj ja tu w nerwach siedze i zycie mi przelatuje przed oczami .... [emoji85][emoji85][emoji23][emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom