reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moim zdaniem jest kreska. I to nie jest istotne czy jasna czy ciemna :) moja kumpela miała jasna, prawie niewidoczna chyba z 9 dni po terminie. India czekam na drugi. Dopiero będę gratulować.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No co ja tu widzę @India niespodziankę szykujesz?
Dawaj znać z rana

Przepraszam, że nie odzywam sie ale u nas masakra. Mamy kryzys za kryzysem. Także jestem wyczerpana.

Gdybym nie znalazła czasu to chciałabym Wam życzyć samych wspaniałości w nowym roku. Spokojności i radości z dzieciaczków [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Olcia pierwsze skurcze o 2 w nocy, do 4 spałam, do około 9 byłam w domu (nawet do rodziców pojechałam po torbę i na śniadanie) później przyjęcie na porodówke i 5 cm rozwarcia, mocniejsze bóle po 11, po 12 (nie wiem dokładnie ile) mialam pełne rozwarcie, a o 13.15 Jasio juz był ze mną ;)

India bedzie dobrze, czekam do rana z gratulacjami jak cos hihi ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

India na pewno będzie Wam ciężko przez jakiś czas ale koniec końców fajnie jest mieć dużo dzieciaków potem. I one mają siebie i wy je macie. Duże wsparcie. Jak będą dorosłe to będziesz wspominać. A jak będę w Warszawie u dziadków albo znajomych to wpadnę bachorkow podoglądać a Ty z Michałem pójdziesz do kina :*

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India wstaw zdjecie zeby nie było cienia tel na teście. Czytam was ale nie wiem co pisać.
Pierwszy mój poród był nawet spoko od pierwszych skurczy to chwile po północy do prawie 9 urodziłam i zrobili mi cc bo mały źle się ustawił. Drugi poród planowane cc i to był hardcor bo mnie zle zbieczulil i wszystko czulam to tak sie darlam ze dostalam narkoze ale nie chciwli mi uwierzyc ze czuje wszystko......

Do góry