reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India ja tak szybko chciałam się znaleźć na fotelu że weszłam jak koleżanka z sali rodziła haha
Ale nie miałam nawet siły na nirgo wejść xD

reklama
1514571300-c4aed1ec34af690d-aaaaaa.jpeg
dziś śpię osobno[emoji23]
Z Magdą taki owu miałam nie wiem czy pamiętacie.

Ja też często wspominam i ciążę i poród. Chciałbym to kiedyś znów przeżyć.

India teraz dzieci urodzone mają obowiązkowe pneumo, mnie te podstawowe przerażają,a tu szczepienia dodatkowe. Po drugie Paweł nie chce zostawać z Magdą. Mamy mało miejsca itp...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1514571300-c4aed1ec34af690d-aaaaaa.jpeg
dziś śpię osobno[emoji23]
Z Magdą taki owu miałam nie wiem czy pamiętacie.

Ja też często wspominam i ciążę i poród. Chciałbym to kiedyś znów przeżyć.

India teraz dzieci urodzone mają obowiązkowe pneumo, mnie te podstawowe przerażają,a tu szczepienia dodatkowe. Po drugie Paweł nie chce zostawać z Magdą. Mamy mało miejsca itp...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia i wyszło że ciąża?:)
Ja też chcę to jeszcze raz przeżyć mimo tego bólu który zabijał dosłownie:p
Kasia czemu P z Madzia nie zostanie ?

Marysia, ja tez LH robilam i ni wyszedl. Ale siostra jak zrobila to jej wyszedl, a w ciazy nie byla i tak samo AniaH miala.... wiec to na dwoje babka wrozyla

Ja tez wspominam i porody i ciaze i testowanie, bo to jednak mega emocje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja robiłam w aktualnej ciąży owu. Wtedy kiedy testy ciążowe już wychodziły pozytywne to owulacyjny był negatywny. Dopiero ostatnio jak już mam duży poziom hormonu wyszedł pozytywny. Także wczesnej ciąży nie wykryje. Dopiero jak jest wysoko poziom bhcg to test owulacjny lubi ja mylić z lh

ckai9jcgjazlduyd.png

reklama
Do góry