reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nie wiem czy będzie dobrze ... O pierwsze dziecko staraliśmy się 5 lat... O drugie ponad 2 lata... A teraz mój zegar biologiczny tyka za moment będę za stara na dziecko.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tyle co ja.

Wiadomo- sa rzeczy, na ktore nie mamy wplywu, mozemy miec nadzieje, ze bedzie tak jakbysmy chcieli, jak marzymy, ale uklada sie roznie. Zycze, zeby sie udalo

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak 85 roczki... Niestety na wiele spraw rzeczy nie mamy wpływu. Nigdy nie ma w życiu z górki zawsze jest pod górkę. Nikt nie mówił że będzie łatwo.
Ale trzeba umieć się cieszyć z małych rzeczy spraw drobnostek. Chwytać każdą chwilę w życiu, bo potem możemy nie zdążyć..

Zgadzam się z India i z Tobą Ewa
Co ma być to bedzie... Już swoje wypłakałam ... Cieszę się że mam kochanego męża cudownego syna... I mam dla kogo żyć... Bo uwierzcie mi że po takiej starcie jest ogromnie ciężko się podnieść bynajmniej dla mnie.
Także dziewczyny kiedy planujecie drugie czy też trzecie a może pierwsze dzieciątko??

reklama
Ewa przykro mi. Wiem co czujesz. Pierwszą ciążę stracilam w 2013r. Miałam termin na styczeń 2014.
Ja mam dwójkę dzieci i więcej nie planuję bo między maluchami jest niecałe 2 lata różnicy a co życie pokaże to się już okaże ale zabezpieczamy sie.
Kiedyś marzyła mi się 3 ale tyle trzeba się poświęcić że hoho. Teraz jest idealnie.

Do góry