reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tak Kasiu taki tylko ze na tej aukcji wydaje się że ma krótkie nogi. Normalnie jest wyższy.
20171205_120703_Film1.jpg

Załączniki

• 20171205_120703_Film1.jpg
    20171205_120703_Film1.jpg
    83,1 KB · Wyświetleń: 503
reklama
Hej, prosiłyście, żeby opowiedzieć coś o sobie :) No to tak, od 2 lat się staramy tak intensywnie o dzidziusia, ale tak naprawdę to trwa już zdecydowanie dłużej. W sumie po ślubie jesteśmy 3 lata i jak rok nam nie szło mimo odstawienia zabezpieczenia, to się zaczęło chodzenie po lekarzach... no i tak jest do teraz... a że 30 wiosen mi już wybiło jakiś czas temu, mąż jest kilka lat starszy, to w sumie zaczęłam panikować. Było już 2 razy IUI, teraz zaczynamy in vitro. Męża żołnierzyki nie chcą współpracować, ja mam niedrożny jajowód, ale się nie poddaję. Powiem Wam, że po czasie się pewnych rzeczy żałuje, bo gdybym mogła drugi raz, to myślałabym o dziecku zdecydowanie wcześniej... no ale czasu nie cofnę.
Powodzenia wszystkim i miłego dnia ;*

India 1.5h dla siebie? Bezcenne. Zawsze możesz kupić kubek termiczny i kawę wziąć ze sobą.
Wszystkiego są plusy i minusy.

Ewarut czyli nie jesteś aktywna zawodowo?
A czemu masz wizyty u psychoterapeuty?

MalaMi ważne że macie zaczęte. My się zabrać nie możemy, kredytu raczej nie dostaniemy.

Ehh ja muszę się prosić żeby mnie ktoś gdzieś zawiózł. Nienawidzę tego. Aktualnie jedziemy z ojcem do galerii. Magda pampki +4 juz przesikuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Do psychoterapeuty chodzę odomentu gdy moja druga ciąża obumarła [emoji17][emoji22] nie umiałam sobie radzić ze sobą z bólem , żalem...
A nie pracuje bo mąż pracuje w różnych godzinach i nie pasuje nam nawet przedszkole. Więc Ja jestem w domu z synem.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ewa ja też sobie tego nie wyobrazam i wspolczuje nie ważne czy to był początek..
Pamiętam jak na samym początku w 5 tyg dostał plamienia które samo z resztą przeszło no i odrazu lekarz płacz i czarny scenariusz bałam się o tą fasolinke..

Do pracy wracam chyba za rok..
Miałam teraz ofertę do banku we Wrocławiu
Wiadomo dwie wypłaty to nie jedna ale jakoś kurcze jeszcze nie chciałabym małego zostawić i on jeszcze mleko pije.q Największym problemem jest to że nie mam go z kim zostawić nawet jakbym oddała do żłobka to nie ma kto odebrać nawet na tą godzine rodzice nasi tutaj nie mieszkają i pracują
Dlatego będę musiała szukać pracy na jedną zmianę od 7 do 15 jak już i wcześniej zapisać do żłobka ale to dopiero za rok
I ciężko chyba taka pracę znaleźć

Ostatnia edycja:
Ja też nie wiem co kupić małemu pod choinkę teraz dostał ciuchy i coś jeszcze mu idziemy kupić bo roczek ma ale nie wiem co ostatnio dostał garnuszek klocuszek ale on na chwilę się zajmie zabawkami i leci do kuchni tam rządzić albo u nas w pokoju czy lazienki:p

W Lidlu widziałam fajne rzeczy odkurzacz mikser i zestaw sprzątający wiadro miotla i mop to by go może zainteresowało akurat :p
I jeszcze w biedronce widziałam deskę warzywa i noże drewniane heh
Muszę pomyśleć a wy co kupujecie?

Marysia, odnosnie kubka termicznego - ciezko by bylo w zatloczonym autobusie, poza tym kawa w pracy tez super smakuje ;-) w cieplym biurze....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Co macie dzisiaj na obiad ? My zjedliśmy pierogi i pomidorowke mały z nami i poprawił arbuzem
A na jutro robię mu rosól i potrawke z ryżem piersia i warzywami:-)

Ostatnia edycja:
Do góry