reklama
Ewarut
Fanka BB :)
To zależy w jakim punkcie się jest ....Ewa jak to mowia nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:-)
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A ile masz lat jeśli można zapytać?To zależy w jakim punkcie się jest ....
Ewarut
Ja rocznikiem 32A ile masz lat jeśli można zapytać?
India9
Ja rocznikiem 32
Tyle co ja.
Wiadomo- sa rzeczy, na ktore nie mamy wplywu, mozemy miec nadzieje, ze bedzie tak jakbysmy chcieli, jak marzymy, ale uklada sie roznie. Zycze, zeby sie udalo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Tak 85 roczki... Niestety na wiele spraw rzeczy nie mamy wpływu. Nigdy nie ma w życiu z górki zawsze jest pod górkę. Nikt nie mówił że będzie łatwo.Tyle co ja.
Wiadomo- sa rzeczy, na ktore nie mamy wplywu, mozemy miec nadzieje, ze bedzie tak jakbysmy chcieli, jak marzymy, ale uklada sie roznie. Zycze, zeby sie udalo
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ale trzeba umieć się cieszyć z małych rzeczy spraw drobnostek. Chwytać każdą chwilę w życiu, bo potem możemy nie zdążyć..
Ewarut
Co ma być to bedzie... Już swoje wypłakałam ... Cieszę się że mam kochanego męża cudownego syna... I mam dla kogo żyć... Bo uwierzcie mi że po takiej starcie jest ogromnie ciężko się podnieść bynajmniej dla mnie.Zgadzam się z India i z Tobą Ewa
Także dziewczyny kiedy planujecie drugie czy też trzecie a może pierwsze dzieciątko??
reklama
MałaMi90
Ewa przykro mi. Wiem co czujesz. Pierwszą ciążę stracilam w 2013r. Miałam termin na styczeń 2014.
Ja mam dwójkę dzieci i więcej nie planuję bo między maluchami jest niecałe 2 lata różnicy a co życie pokaże to się już okaże ale zabezpieczamy sie.
Kiedyś marzyła mi się 3 ale tyle trzeba się poświęcić że hoho. Teraz jest idealnie.
Ja mam dwójkę dzieci i więcej nie planuję bo między maluchami jest niecałe 2 lata różnicy a co życie pokaże to się już okaże ale zabezpieczamy sie.
Kiedyś marzyła mi się 3 ale tyle trzeba się poświęcić że hoho. Teraz jest idealnie.