reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ewa przykro mi. Wiem co czujesz. Pierwszą ciążę stracilam w 2013r. Miałam termin na styczeń 2014.
Ja mam dwójkę dzieci i więcej nie planuję bo między maluchami jest niecałe 2 lata różnicy a co życie pokaże to się już okaże ale zabezpieczamy sie.
Kiedyś marzyła mi się 3 ale tyle trzeba się poświęcić że hoho. Teraz jest idealnie.
Przytulam mocno....

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ewarut współczuję straty Aniołka i życzę pięknych II jak najszybciej :*

Ja rocznik 86, Filipa urodziłam jak miałam 27, Amelke 30...
32-33 To jeszcze nie za późno na dziecko, co Ty mówisz [emoji3] wiem że przy problemach z płodnościa to może się tak wydawać, ale jesteś młodą dziewczyną i zobaczysz że na pewno się uda [emoji3][emoji3]

Kurde, nie wiem czy to po tym usunięciu migdala czy przypadek ale Filip dziś znów z temperaturą 39st [emoji52] tak nie chorował A w tym roku szkolnym kiepsko coś. Oby się nic nie rozwinęło z tego... Amelka też z katarem trochę.

India A kto jest z Ada jak ty w pracy??

U nas choinka sztuczna, ubierzemy pewnie ok 16-17 grudnia. Już się boję jak długo wytrzyma przy naszej Amelce bo ona obecnie ekscytuje się wszystkim co świeci [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Wzajemnie Ewa.
Dziewczyny jakie macie wymiary kołdry? Ja dziś zamówiłam 200x220 bo mamy obecnie 160x200 i nam mało haha.
Przydaloby się odchudzić ale jak skoro jedzenie to dla mnie najwazniejsze jest:) kocham jeść dobre rzeczy. Przy moich skromnych 156cm nosze rozmiar 42....u nas na dodatek nic nie ma, zumba jedynie ale to nie moja bajka.

Viola przybijam piątkę co do Amelki. Twoja też taka czupurna? Moja to ma charakterek niezły i na dodatek taki odkurzacz z niej. Wszystko co znajdzie zjada....ostatnio zjadła kawałek instrukcji od zmywarki [emoji23] zresztą apetyt też ma po mnie haha

Wzajemnie Ewa.
Dziewczyny jakie macie wymiary kołdry? Ja dziś zamówiłam 200x220 bo mamy obecnie 160x200 i nam mało haha.
Przydaloby się odchudzić ale jak skoro jedzenie to dla mnie najwazniejsze jest:) kocham jeść dobre rzeczy. Przy moich skromnych 156cm nosze rozmiar 42....u nas na dodatek nic nie ma, zumba jedynie ale to nie moja bajka.

Na zimę mamy wspólną 200x220, na lato dwie mega cienkie 160x200

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viola przybijam piątkę co do Amelki. Twoja też taka czupurna? Moja to ma charakterek niezły i na dodatek taki odkurzacz z niej. Wszystko co znajdzie zjada....ostatnio zjadła kawałek instrukcji od zmywarki [emoji23] zresztą apetyt też ma po mnie haha

U nas to samo :-) Ada je wszystko co tylko się da zjeść i kombinuje ze wszystkim. Radkowi wystarczyło ze trzy razy powiedzieć nie i pomachać głową, a jej nic nie odwiedzie od swoich planów. Jeszcze się bezczelnie śmieje [emoji6]

Viola, może to tylko przypadek. Oby [emoji1307]

Mój też ma charakterek cwany jakby że 2 lata miał
Ja rocznik 95
Planuje 2 ale tak gdzieś za 5 lat :-)
Narazie skupiam się na Tomku trzeba znaleźć lepsza pracę i w ogóle nie wyobrażam sobie dwóch maluszkow mega odpowiedzialność :-)

U nas to samo :-) Ada je wszystko co tylko się da zjeść i kombinuje ze wszystkim. Radkowi wystarczyło ze trzy razy powiedzieć nie i pomachać głową, a jej nic nie odwiedzie od swoich planów. Jeszcze się bezczelnie śmieje [emoji6]

Viola, może to tylko przypadek. Oby [emoji1307]

Hahahah jakbym czytała o Tomku

reklama
Do góry