reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Całe życie chyba mieszkasz w Warszawie co?
Ja znowu praktycznie w tej naszej pipidowie. Pół roku mieszkałam w zielonej górze w akademiku.
Kiedyś z M chcieliśmy kupić mieszkanie ale teraz z perspektywy czasu ( od lutego mieszkamy w bloku) to męcze się tu. Jest fajnie podtym względem że sami wlasne życie itp ale brak podwórka te schody na 2 pietro. Nie mogę się doczekać aż pojdziemy do swojego domku mieszkać. No ale zostało nam najgorsze do zrobienia. Ogrzewanie prąd podlogi tylki i wsumie można mieszkać bo urządzać się moge już później

reklama
India 1.5h dla siebie? Bezcenne. Zawsze możesz kupić kubek termiczny i kawę wziąć ze sobą.
Wszystkiego są plusy i minusy.

Ewarut czyli nie jesteś aktywna zawodowo?
A czemu masz wizyty u psychoterapeuty?

MalaMi ważne że macie zaczęte. My się zabrać nie możemy, kredytu raczej nie dostaniemy.

Ehh ja muszę się prosić żeby mnie ktoś gdzieś zawiózł. Nienawidzę tego. Aktualnie jedziemy z ojcem do galerii. Magda pampki +4 juz przesikuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak pracowałam przez ciąża to na dojazd w dwie strony 2 godziny ale nie przeszkadzało mi to autobus po nas przyjeżdżał zawsze się pogadalo posmialo itp nie przeszkadzało mi to :-)
Milo wspominam
Teraz jak mam dziecko to wiadomo inaczej by było i może te dwie to dużo by było :-)

Ja przed ciążą jak do pracy jeździłam to 2 godziny w dwie strony też. No ale takie uroki dużego miasta :) Wszystko kwestią przyzwyczajenia. Wtedy jeździłam tramwajem bo szybciej niż samochodem :) Teraz z dzieckiem to bez samochodu sobie nie wyobrażam no ale tak się już przyzwyczaiłam to teraz by mi ciężko było jakbym auta nie miała.

Miałyście dziewczyny stolik edukacyjny ? Fajne to ? Musze Babci prezent wymyślić bo chce kupic Adzie coś pod choinkę i tak się zastanawiam właśnie co jej powiedzieć :p

India 1.5h dla siebie? Bezcenne. Zawsze możesz kupić kubek termiczny i kawę wziąć ze sobą.
Wszystkiego są plusy i minusy.

Ewarut czyli nie jesteś aktywna zawodowo?
A czemu masz wizyty u psychoterapeuty?

MalaMi ważne że macie zaczęte. My się zabrać nie możemy, kredytu raczej nie dostaniemy.

Ehh ja muszę się prosić żeby mnie ktoś gdzieś zawiózł. Nienawidzę tego. Aktualnie jedziemy z ojcem do galerii. Magda pampki +4 juz przesikuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia a nie możesz przez internet zamówić jak za każdym razem musisz się prosić?
Jest dużo fajnych stron:)

Kasiu my mamy stolik edukacyjny i super sprawa. Bawia się oboje nim, Amelka lubi z nim chodzic po mieszkaniu:) mam taki sam jak Mamakulka

reklama
Do góry