reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Całe życie chyba mieszkasz w Warszawie co?
Ja znowu praktycznie w tej naszej pipidowie. Pół roku mieszkałam w zielonej górze w akademiku.
Kiedyś z M chcieliśmy kupić mieszkanie ale teraz z perspektywy czasu ( od lutego mieszkamy w bloku) to męcze się tu. Jest fajnie podtym względem że sami wlasne życie itp ale brak podwórka te schody na 2 pietro. Nie mogę się doczekać aż pojdziemy do swojego domku mieszkać. No ale zostało nam najgorsze do zrobienia. Ogrzewanie prąd podlogi tylki i wsumie można mieszkać bo urządzać się moge już później

reklama
India 1.5h dla siebie? Bezcenne. Zawsze możesz kupić kubek termiczny i kawę wziąć ze sobą.
Wszystkiego są plusy i minusy.

Ewarut czyli nie jesteś aktywna zawodowo?
A czemu masz wizyty u psychoterapeuty?

MalaMi ważne że macie zaczęte. My się zabrać nie możemy, kredytu raczej nie dostaniemy.

Ehh ja muszę się prosić żeby mnie ktoś gdzieś zawiózł. Nienawidzę tego. Aktualnie jedziemy z ojcem do galerii. Magda pampki +4 juz przesikuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak pracowałam przez ciąża to na dojazd w dwie strony 2 godziny ale nie przeszkadzało mi to autobus po nas przyjeżdżał zawsze się pogadalo posmialo itp nie przeszkadzało mi to :-)
Milo wspominam
Teraz jak mam dziecko to wiadomo inaczej by było i może te dwie to dużo by było :-)

Ja przed ciążą jak do pracy jeździłam to 2 godziny w dwie strony też. No ale takie uroki dużego miasta :) Wszystko kwestią przyzwyczajenia. Wtedy jeździłam tramwajem bo szybciej niż samochodem :) Teraz z dzieckiem to bez samochodu sobie nie wyobrażam no ale tak się już przyzwyczaiłam to teraz by mi ciężko było jakbym auta nie miała.

Miałyście dziewczyny stolik edukacyjny ? Fajne to ? Musze Babci prezent wymyślić bo chce kupic Adzie coś pod choinkę i tak się zastanawiam właśnie co jej powiedzieć :p

India 1.5h dla siebie? Bezcenne. Zawsze możesz kupić kubek termiczny i kawę wziąć ze sobą.
Wszystkiego są plusy i minusy.

Ewarut czyli nie jesteś aktywna zawodowo?
A czemu masz wizyty u psychoterapeuty?

MalaMi ważne że macie zaczęte. My się zabrać nie możemy, kredytu raczej nie dostaniemy.

Ehh ja muszę się prosić żeby mnie ktoś gdzieś zawiózł. Nienawidzę tego. Aktualnie jedziemy z ojcem do galerii. Magda pampki +4 juz przesikuje.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia a nie możesz przez internet zamówić jak za każdym razem musisz się prosić?
Jest dużo fajnych stron:)

Kasiu my mamy stolik edukacyjny i super sprawa. Bawia się oboje nim, Amelka lubi z nim chodzic po mieszkaniu:) mam taki sam jak Mamakulka

reklama
Do góry