reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wez Ewa.... ja wlasnie jade zatloczonym autobusem, na kawe przez najblizsza godzine nie mam szans...

Radek wczoraj przyniosl cudze zimowe buty do domu ... zabral czyjes, wygladaja identycznie, ale swoje tez ma, bo sie okazalo, ze poszedl na trening w adidasach

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to tylko oczy otwieram i już mi pachnie.
Zaraz trzeba się ogarnąć i iść na zakupy.
Jutro mam wizytę u psychoterapełty.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India ale.u Ciebie to i tak lepiej jechac komunikacja niz samochodem. Ile jedziesz do pracy?
Siostry M i mama mieszkaja w niemczech w duzym miescie i jak sie pytam czy maja daleko gdzies to odpowiadaja na ilosc przystankow haha

reklama
Ja jestem przyzwyczajona, pracuje od 19tego roku zycia, pomijajac mniej powazne zajecie w liceum

Wiadomo, ze super byloby pracowac blisko domu, ale nie mam na to wplywu za bardzo. Nie moge sobie pozwolic na zmiane pracy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry