reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tort piękny :D
Ja Frankowi też sama gotuj Raz dostał słoiczek z brokułami bo właśnie now chciałam podawać tych ze sklepu :/
PAtrzyłam na śliwki z hip i w składzie cukier hmmm a to od 4 miesiaca
Dorcia hipp jest spoko jesli chodzi ogólnie o cala firmę i jedzenie maja dobre i kosmetyki:)
Ja zawsze zagladam z tylu :-)
Oni to przeważnie wszystko bez cukru czasem gdzies sie zdarzy :)

reklama
O Zgorzelec aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Tamte okolice to moje dzieciństwo. Zawsze latem jeździliśmy na wakacje do Babci. Mieszkała w Czerwonej Wodzie. Kojarzycie tą miejscowość ? :)

Ja 2 miesiące temu byłam u fryzjera . Obcięłam z 30 cm bo strasznie mi niewygodnie było. Zafarbowalam na ciemną czekoladę bo już siwych miałam dużo strasznie. Teraz przed świętami się zapisałam ale też nie wiem co sobie zrobić . Muszę coś pomyśleć dopiero :)

Ja bym na winko poszła do jakiejś klimatycznej restauracji np . Przed ciążą to często chodziliśmy a teraz posucha kurde. Ale jeszcze ze 3 miesiące planuje karmić cycem i jak skończę to się gdzieś w końcu wybierzemy :)

O Zgorzelec aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Tamte okolice to moje dzieciństwo. Zawsze latem jeździliśmy na wakacje do Babci. Mieszkała w Czerwonej Wodzie. Kojarzycie tą miejscowość ? :)

Ja 2 miesiące temu byłam u fryzjera . Obcięłam z 30 cm bo strasznie mi niewygodnie było. Zafarbowalam na ciemną czekoladę bo już siwych miałam dużo strasznie. Teraz przed świętami się zapisałam ale też nie wiem co sobie zrobić . Muszę coś pomyśleć dopiero :)

Ja bym na winko poszła do jakiejś klimatycznej restauracji np . Przed ciążą to często chodziliśmy a teraz posucha kurde. Ale jeszcze ze 3 miesiące planuje karmić cycem i jak skończę to się gdzieś w końcu wybierzemy :)
A ile Adka ma ?:)
Ja tez mam czasami ochote sie cos napic ale ze ja duzo nigdy nie piłam to spoko da sie wytrzymać to juz 2 lata bez alko padne po jednym piwie haha xD
Maly mimo ze w dzien dlugie przerwy bo przyjdzie napije sie i dalej leci to nie wiem kiedy mu sie zachce i tak albo do spania
A nie wiem ile mozna i ile trzeba czekac
W nocy sie budzi z dwa razy :-)×
Ale jeszcze trochę to spoko bo on jeszcze nie chce calkiem zrezygnować butelka be i ja tez jeszcze kilka mies chce go pokarmic i lubie go przy piersi :)

Ostatnia edycja:

Ja też tam mieszkam od 12lat

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola jutro będzie mieć 9 miesięcy :) Planuje ją karmić tak do roku. Jakoś wizja chodzącego już dziecka do mnie nie przemawia. Jak dla mnie okolice roku jest tak w sam raz. Ale to wiadomo każdy wedle swojego uznania :)

No ja ostatnio piłam coś w maju 2016 więc też bym pewnie teraz była ekonomiczna :D

reklama
Do góry