reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Lee nacinnali mu błony bebenkowe i ropę odsysali. Teraz śpi. W koncu zasnął bo moglam go nakarmić godzine po zabiegu...

Współczuje Wam bardzo. Bo mój tez ciagle z uszami ma problem. I wciąż perforacja błony i wyciek ropy. Zreszta w jednym uszku wciąż ma płyn, i wieczne nadkazenia [emoji53]
Trzymajcie sie dzielnie i szybkiego powrotu do zdrowia i domku [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

To mnie pociszylyscie bo myślałam że na roczek będę na 120 musiała ubierać w takim tempie :p

Lee to Twój jeszcze więcej Wiki teraz ok 5 kg waży :) a ważyła 3400 jak się urodziła.

Życiowa współczuję. Jak byłam mała to mi ściągali ropę z ucha. Jak dojeżdżaliśmy za każdym razem do szpitala to wyciągali mnie siła z auta, a potem z pod ławek. Na szczęście nie pamiętam jak bolało bo za mała byłam. W kazdym razie zawsze bez kolejki rodzice ze mną wchodzili. Trzymajcie się!

To mnie pociszylyscie bo myślałam że na roczek będę na 120 musiała ubierać w takim tempie :p

Lee to Twój jeszcze więcej Wiki teraz ok 5 kg waży :) a ważyła 3400 jak się urodziła.

Życiowa współczuję. Jak byłam mała to mi ściągali ropę z ucha. Jak dojeżdżaliśmy za każdym razem do szpitala to wyciągali mnie siła z auta, a potem z pod ławek. Na szczęście nie pamiętam jak bolało bo za mała byłam. W kazdym razie zawsze bez kolejki rodzice ze mną wchodzili. Trzymajcie się!

To idą niemal równo, mój urodził sie 3650g a teraz ma 5280g [emoji6]
Tylko długi jest, bo urodził sie 59 a teraz nie wiem ile ma [emoji23] zapomniałam, ale na długość 68 są dobre tylko za szerokie [emoji23][emoji3]

atdc9vvjktz16vlw.png

Haha :D

Kasia zaczelam czytac i juz widze ze wzdymajace szkodzi.
To powiem Ci ze moja lekarka z reszta nawet w książce jednej czytalam i wszędzie ze wzdymajace nie moze zaszkodzić bo jesli mama ma po czymś wzdęcia to znaczy ze organizm czegos nie przyswaja wiec jal mleko ma to zrobic? Skoro tworzy sie z krwi a nie z zoladka..jak wzdęcia do krwi przejda? ten groch musialby byc w postaci stalej w krwi kapusty tez jeszcze w mleku matki nie znalezli Tylko alergeny.. Tak samo gazowane gazowana krew? Jak gaz odbijamy buzia po wypiciu..
Ostre przyprawy a jak azjatyckie mamy karmią ?
Juz wymyslaja WHO pisze tak a inni ze jednak szkodzi .
Ja osobiscie sie nie przekonalam bo mojemu dziecku niz nie szkodzilo ale tak na prosty chlopski rozum to biore.

Ostatnia edycja:
Nie czytalam tego co Marysia podeslala, ale ja nie wierze w diete matki karmiacej. Mleko to mleko, a nie schabowy.
O ile jestem w stanie uwierzyc, ze alergeny moga przenikac do mleka tak nic mnie nie przekonana, ze tak jak Ola napisala wzdymajace potrawy powoduja wzdecia u dzieci karmionych mlekiem matki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nie czytalam tego co Marysia podeslala, ale ja nie wierze w diete matki karmiacej. Mleko to mleko, a nie schabowy.
O ile jestem w stanie uwierzyc, ze alergeny moga przenikac do mleka tak nic mnie nie przekonana, ze tak jak Ola napisala wzdymajace potrawy powoduja wzdecia u dzieci karmionych mlekiem matki.0

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dokladnie India przecież to badania sa a nie wymysly.
Po za tym to tez słyszałam od lekarki ze skladniki odzywcze sa dopiero wszedzie od 12 do 24 h albo dłużej juz nie pamietam i ze rzadko która mama po takim czasie obserwuje dziecko.
Tylko po godzinie mowi ze szkodzi.

Ostatnia edycja:
Do góry