reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A Nadziejka pytalam o wymiary ale jeszcze nie zmierzone zaraz zobacze ale powiem Ci ze kupilam kamizele na 86 zeby dluzej byla a jak przyszła to dla mnie to max 80 :-)
A szczupły jest.
A te kurtki ida jak swieze bulki

Tak a propos ciuchow dla dzieci, bo tak piszecie o kurteczkach. Ja to mam hopla na punkcie legginsow :-) i jak widze jakies fajne to sie oprzec nie moge [emoji23]
Najgorzej, ze to samo dotyczy legginsow do biegania dla mnie [emoji51]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Od ponad dwóch tygodni. Podejrzewam nietolerancję białka mleka krowiego. Na bank sezam i żurawina podrażniają mu jelita.
Nie zdawałam sobie sprawy że tylu produktach może być np serwatka
No właśnie Franek szybko rośnie,m nadrabia ten miesiąc ;)
On w dzień nie je dużo ale w nocy co 3 godziny i potrafi pól godziny ssać :)
Ma brata ciotecznego po którym dostaje ubranka i Franek tak ponad dwa miesiące szybciej od niego rośnie. Tzn teraz nosi te ubranka które tamten nosił jak miał 7 miesięcy A michałek urodził sie prawie kg większy od Franka i taki spory chłopiec jest ale budowę maja inna Franko długi a szczupły a Michałek taki klocek ubity a niski raczej.
Oj to nie dobrze:( a Ty nie alergiczka?
Ja od roku na diecie. A serwatka jest prawie wszedzie nawet w fistaszkach czy raczkach, w chrzanie potrafi byc.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Od ponad dwóch tygodni. Podejrzewam nietolerancję białka mleka krowiego. Na bank sezam i żurawina podrażniają mu jelita.
Nie zdawałam sobie sprawy że tylu produktach może być np serwatka
No właśnie Franek szybko rośnie,m nadrabia ten miesiąc ;)
On w dzień nie je dużo ale w nocy co 3 godziny i potrafi pól godziny ssać :)
Ma brata ciotecznego po którym dostaje ubranka i Franek tak ponad dwa miesiące szybciej od niego rośnie. Tzn teraz nosi te ubranka które tamten nosił jak miał 7 miesięcy A michałek urodził sie prawie kg większy od Franka i taki spory chłopiec jest ale budowę maja inna Franko długi a szczupły a Michałek taki klocek ubity a niski raczej.
Dora a na jakiej podstawie ? Cos sie dzieje?
Sezam i zurawina przenikaja do krwi ? Chyba nie bo to nie sa alergeny

Ostatnia edycja:
Ja się płaczu nie boje w końcu dzieci płaczą, my też to przeżyliśmy. Ale boje się co będzie po, w szpitalu jak miała szczepienie to przespała cała akcję i tyle.
Każdy mówi co innego o tych szczepionkach na NFZ czy płatnych. I gdybym miała 1000% pewności że płatne są lepsze bym je wzięła na bank, ale po każdych coś się może dziać. Ja jestem dobrej myśli, ale jak u kolegi z pracy dziecko przestawało oddychać i takie akcje to się boję. Tłumacze sobie że Wiki to silna dziewczynka i da sobie radę ale mam stresa. Jeszcze jutro mam gina, muszę ją zabrać ze sobą, potem wrócimy nakarmimy i na szczepienie.

A co do ubranek to moja już niektóre 62 ma na styk.

Życiowa trzymam kciuki ! :*

Z tymi rozmiarami to co firma to inaczej wypada . My teraz pomiędzy 68 a 74 jesteśmy :)
Ja wczoraj zaszalałąm na Zalando. Kupiłam dla siebie kilka rzeczy bo Adę to już tak obkupiłam ostanio,że musze sie opanowac na długi czas bo szafa pęka w szwach :p

reklama
Do góry