reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola Gratulacje- dzielny chłopak [emoji16][emoji16]

India aż trzy imprezy robicie?? To teraz w weekend?? Hehe to Ty wszystkie prezenty kupowałas?? [emoji6]

U nas kiepskawo, nie wiem co jest małej. Popołudniu miała temp 38.7, nic po za tym niby jej nie jest, tylko jak zrobi kupę to taką luźną. I marudna strasznie... Usnęła mi na rękach co nie zdarzało się od czasów niemowlęcych. Ehh mam nadzieję ze nic się z tego nie rozwinie, tylko skąd taka gorączka

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, trzy :-) bo na początku września szwagrom się córka urodziła, więc przyjdą osobno ze względu na małą.
Chrzestnego też osobno zaprosiliśmy, bo to nasz znajomy i stwierdziliśmy, że lepiej mieć ich dla siebie, móc spokojnie pogadać itp
A u nas i tak rodzina jak wpada to na 2 godz i ich nie ma, więc robimy w dwie soboty i niedziele ;-)

A z prezentami to tak zawsze, dają kasę i masz kup coś, bo Ty sama lepiej wiesz... i to samo mam z urodzinami Radka i gwiazdka.
Na szczescie nie od wszystkich :-)

Moze jaki wirus Amelke zlapal?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aaa no to trochę się napracujesz [emoji6]
To u nas raczej podpytuja co kupić a kupują sami. Czasem Bartka babcia daje pieniądze żeby kupić.

India no właśnie nie wiem. Dziś rano 38.2 i nic po za tym... Tylko maruda, i taka biedna się tuli. I tak myślę czy to możliwe że zęby?? Czy taka temperatura na zęby może być?? Bo Filip przechodził zęby bezboleśnie i jestem zielona w tym...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie wiem, Radek nie mial goraczki przy zebach :-( chyba musisz poczekac i zobaczyc czy cos sie wykluje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

oby nie bylo nic powaznego i to te zeby ;)

booze ja nie wiem kiedy sie wyspie przez tego Filipa zeby chociaz jedna jedyna noc sie nie budzil ...

a tu moje chlopaczki ;)
1505919530-aaaaaa.jpeg
1505919558-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry