reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ola Gratulacje- dzielny chłopak [emoji16][emoji16]

India aż trzy imprezy robicie?? To teraz w weekend?? Hehe to Ty wszystkie prezenty kupowałas?? [emoji6]

U nas kiepskawo, nie wiem co jest małej. Popołudniu miała temp 38.7, nic po za tym niby jej nie jest, tylko jak zrobi kupę to taką luźną. I marudna strasznie... Usnęła mi na rękach co nie zdarzało się od czasów niemowlęcych. Ehh mam nadzieję ze nic się z tego nie rozwinie, tylko skąd taka gorączka

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, trzy :-) bo na początku września szwagrom się córka urodziła, więc przyjdą osobno ze względu na małą.
Chrzestnego też osobno zaprosiliśmy, bo to nasz znajomy i stwierdziliśmy, że lepiej mieć ich dla siebie, móc spokojnie pogadać itp
A u nas i tak rodzina jak wpada to na 2 godz i ich nie ma, więc robimy w dwie soboty i niedziele ;-)

A z prezentami to tak zawsze, dają kasę i masz kup coś, bo Ty sama lepiej wiesz... i to samo mam z urodzinami Radka i gwiazdka.
Na szczescie nie od wszystkich :-)

Moze jaki wirus Amelke zlapal?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aaa no to trochę się napracujesz [emoji6]
To u nas raczej podpytuja co kupić a kupują sami. Czasem Bartka babcia daje pieniądze żeby kupić.

India no właśnie nie wiem. Dziś rano 38.2 i nic po za tym... Tylko maruda, i taka biedna się tuli. I tak myślę czy to możliwe że zęby?? Czy taka temperatura na zęby może być?? Bo Filip przechodził zęby bezboleśnie i jestem zielona w tym...

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie wiem, Radek nie mial goraczki przy zebach :-( chyba musisz poczekac i zobaczyc czy cos sie wykluje

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

oby nie bylo nic powaznego i to te zeby ;)

booze ja nie wiem kiedy sie wyspie przez tego Filipa zeby chociaz jedna jedyna noc sie nie budzil ...

a tu moje chlopaczki ;)
1505919530-aaaaaa.jpeg
1505919558-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry