reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu jaką smieszka śliczna :) a nic nowego do jedzenia nie dałaś?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie dałam... Zrobiłam jej pulpecika z naszych. Tylko zamiast usmażyć ugotowałam... Ale były przyprawy. Wczoraj dostała pół i dziś pół. I właśnie nie dawno wróciłam od szwagierki,byłam ciekawa czy dziś też będzie marudna bo wtedy byłabym pewna. A ona dziś nawet w miarę, trochę piszczała ale w porównaniu z wczoraj to było nic.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia to straszne boze ten rak jest juz tyle lat a dalej nie ma na to cholerstwo konkretnego leku ;/

Marysiu slicznie wygladacie ;) to Twoj mąż?

Filipowi przeszla goraczka ale cos wczoraj i dzisiaj ma problwmy z zasnieciem tlucze sie dwie godziny wstaje siada przewraca sie lezy oczy zamyka zaraz otwiera smoczka wyciaga wsadza i dopiero zasypia no nie wiem o co to chodzi z tym jego spaniem masakra.

ahh jeju jakie slodziaki Dzwoneczku hehe [emoji14]

Violu Amelka jest sliczna taka usmiechnieta ze hoho i do Ciebie podobna ze szok;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Bardzo mi przykro!! Ja nie rozumiem dlaczego tak się dzieje... Młode osoby, takie diagnozy... Życzę Twojej koleżance aby wszystko poszło po jej myśli i oby wyszła z tego, mam nadzieję że to jest możliwe.

Ola nocnik,biedronke jezdzaca, kasę

Dzowoneczek ale agentka z Zuzi! Ha ha ha
[emoji173]

viola a nie wymiotowala? Może jej cos siedzi na żołądku, u nas tak wczoraj winogron siedział i były 2 rzygi;(
Amelka pięknie się uśmiecha, taka radosna dziewczynka!

Wiki ale leci czas. A kiedy masz wizytę u alergologa?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

O jakie tu słodziaki ! ;) Wszystkie trzy śliczności :*

Ja załapałam doła na maksa. Nie mogę się ogarnąć :( Kilka dni temu dowiedziałam się że moja koleżanka ma raka. Zaczął ją boleć brzuch. Poszła do lekarza . Okazało się że to przerzuty na wątrobę. A rak i to złośliwy na jajniku prawdopodobnie. Tak mnie to przybiło strasznie ,nie mogę się pozbierać i w to w ogóle uwierzyc. Młoda dziewczyna 35 lat, dwójką małych dzieci. Boże czemu takie rzeczy się dzieją. Ona załamka totalna , lekarze jej dają max kilka miesięcy :(
masakra:( aż mnie serce ściska.
Ale na spokojnie, może przeszczep czy coś? Może da się jeszcze coś zrobić
Kasia to straszne boze ten rak jest juz tyle lat a dalej nie ma na to cholerstwo konkretnego leku ;/

Marysiu slicznie wygladacie ;) to Twoj mąż?

Filipowi przeszla goraczka ale cos wczoraj i dzisiaj ma problwmy z zasnieciem tlucze sie dwie godziny wstaje siada przewraca sie lezy oczy zamyka zaraz otwiera smoczka wyciaga wsadza i dopiero zasypia no nie wiem o co to chodzi z tym jego spaniem masakra.

ahh jeju jakie slodziaki Dzwoneczku hehe [emoji14]

Violu Amelka jest sliczna taka usmiechnieta ze hoho i do Ciebie podobna ze szok;)

Tak to mój mąż:)

Mam nadzieję że się stanie jakiś cud i z tego wyjdzie. No właśnie tyle czasu już że też lekarstwa na to nie ma . Człowiek niby wie że ten rak jest,że tyle ludzi umiera ale dopiero jak ktoś bliski zachoruje to się uświadamia jakie to życie kruche. Dziś jest wszystko ok a niewiadomo co przyniesie jutro . Ale musi być dobrze,musi z tego wyjść. Może ta chemia pomoże czy co .

Marysia nie obraz sie tylko ale gdybym nie wiedziala jak wygladala u Was sytuacja to bym nie uwierzyla ze to nie jego coreczka . super rodzinka z Was ;)

reklama
Ola nocnik,biedronke jezdzaca, kasę

Dzowoneczek ale agentka z Zuzi! Ha ha ha
[emoji173]

viola a nie wymiotowala? Może jej cos siedzi na żołądku, u nas tak wczoraj winogron siedział i były 2 rzygi;(
Amelka pięknie się uśmiecha, taka radosna dziewczynka!

Wiki ale leci czas. A kiedy masz wizytę u alergologa?

Nie, nie wymiotowała na szczęście

Do góry