reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Violu jaką smieszka śliczna :) a nic nowego do jedzenia nie dałaś?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie dałam... Zrobiłam jej pulpecika z naszych. Tylko zamiast usmażyć ugotowałam... Ale były przyprawy. Wczoraj dostała pół i dziś pół. I właśnie nie dawno wróciłam od szwagierki,byłam ciekawa czy dziś też będzie marudna bo wtedy byłabym pewna. A ona dziś nawet w miarę, trochę piszczała ale w porównaniu z wczoraj to było nic.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia to straszne boze ten rak jest juz tyle lat a dalej nie ma na to cholerstwo konkretnego leku ;/

Marysiu slicznie wygladacie ;) to Twoj mąż?

Filipowi przeszla goraczka ale cos wczoraj i dzisiaj ma problwmy z zasnieciem tlucze sie dwie godziny wstaje siada przewraca sie lezy oczy zamyka zaraz otwiera smoczka wyciaga wsadza i dopiero zasypia no nie wiem o co to chodzi z tym jego spaniem masakra.

ahh jeju jakie slodziaki Dzwoneczku hehe [emoji14]

Violu Amelka jest sliczna taka usmiechnieta ze hoho i do Ciebie podobna ze szok;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Bardzo mi przykro!! Ja nie rozumiem dlaczego tak się dzieje... Młode osoby, takie diagnozy... Życzę Twojej koleżance aby wszystko poszło po jej myśli i oby wyszła z tego, mam nadzieję że to jest możliwe.

Ola nocnik,biedronke jezdzaca, kasę

Dzowoneczek ale agentka z Zuzi! Ha ha ha
[emoji173]

viola a nie wymiotowala? Może jej cos siedzi na żołądku, u nas tak wczoraj winogron siedział i były 2 rzygi;(
Amelka pięknie się uśmiecha, taka radosna dziewczynka!

Wiki ale leci czas. A kiedy masz wizytę u alergologa?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

O jakie tu słodziaki ! ;) Wszystkie trzy śliczności :*

Ja załapałam doła na maksa. Nie mogę się ogarnąć :( Kilka dni temu dowiedziałam się że moja koleżanka ma raka. Zaczął ją boleć brzuch. Poszła do lekarza . Okazało się że to przerzuty na wątrobę. A rak i to złośliwy na jajniku prawdopodobnie. Tak mnie to przybiło strasznie ,nie mogę się pozbierać i w to w ogóle uwierzyc. Młoda dziewczyna 35 lat, dwójką małych dzieci. Boże czemu takie rzeczy się dzieją. Ona załamka totalna , lekarze jej dają max kilka miesięcy :(
masakra:( aż mnie serce ściska.
Ale na spokojnie, może przeszczep czy coś? Może da się jeszcze coś zrobić
Kasia to straszne boze ten rak jest juz tyle lat a dalej nie ma na to cholerstwo konkretnego leku ;/

Marysiu slicznie wygladacie ;) to Twoj mąż?

Filipowi przeszla goraczka ale cos wczoraj i dzisiaj ma problwmy z zasnieciem tlucze sie dwie godziny wstaje siada przewraca sie lezy oczy zamyka zaraz otwiera smoczka wyciaga wsadza i dopiero zasypia no nie wiem o co to chodzi z tym jego spaniem masakra.

ahh jeju jakie slodziaki Dzwoneczku hehe [emoji14]

Violu Amelka jest sliczna taka usmiechnieta ze hoho i do Ciebie podobna ze szok;)

Tak to mój mąż:)

Mam nadzieję że się stanie jakiś cud i z tego wyjdzie. No właśnie tyle czasu już że też lekarstwa na to nie ma . Człowiek niby wie że ten rak jest,że tyle ludzi umiera ale dopiero jak ktoś bliski zachoruje to się uświadamia jakie to życie kruche. Dziś jest wszystko ok a niewiadomo co przyniesie jutro . Ale musi być dobrze,musi z tego wyjść. Może ta chemia pomoże czy co .

Marysia nie obraz sie tylko ale gdybym nie wiedziala jak wygladala u Was sytuacja to bym nie uwierzyla ze to nie jego coreczka . super rodzinka z Was ;)

reklama
Ola nocnik,biedronke jezdzaca, kasę

Dzowoneczek ale agentka z Zuzi! Ha ha ha
[emoji173]

viola a nie wymiotowala? Może jej cos siedzi na żołądku, u nas tak wczoraj winogron siedział i były 2 rzygi;(
Amelka pięknie się uśmiecha, taka radosna dziewczynka!

Wiki ale leci czas. A kiedy masz wizytę u alergologa?

Nie, nie wymiotowała na szczęście

Do góry