reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasia straszne co piszesz oby jednak dało się coś zrobic!!!

KasiaMarysia wizyta właśnie jakoś w przyszłym tygodniu, tylko kartkę dobrze schowałam i nie wiem dokładnie :p

reklama
Kasiu, to przykre bardzo, ja również mam nadzieję, że cudem z tego wyjdzie :-( życie jest niesprawiedliwe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marysiu, pięknie wyglądacie :-) jeszcze raz sto lat dla Madzi i Filipka

Dzwoneczku, widzę, że najmniejsi mają wspolne zainteresowania ;-)

Viola - Amelka jak zwykłe słodka :-)

Ja myślałam, że nic się na forum nie dzieje, a mi apka powiadomień nie wysyłała.

Ada dzisiaj drugi dzień sama w żłobku od rana do 15.
Wczoraj było spoko, nawet spała tam w łóżeczku :-) zobaczymy jak dzisiaj

Teraz ja się szykuję na roczek. Kupiłam już prezenty od nas, babci, teściowej i mojego brata
Jeszcze zamówię tort i czekają nas 3 imprezy, bo tak na raty robimy ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dziękujemy India [emoji7] super ze Ada sobie radzi fajnie ;) kiedy macie roczek bo zapomnialam?;)

wiecie co ten Filip moj jest taki smieszny ze sikam z niego poszlismy na spacer z nim bez wozka tylko na nozkach z racji ze chodzi juz sam ladnie to zalozylismy mu nowe buty ktorych jeszcze nie widzial haha a on dwa kroki i staje i patrzy sie na buty i do przodu leci i pokazuje paluszkami na buty i mowi yyy bam bam i tak wygladal nasz spacer 500 metrow w godzine czasu bo ogladalismy buty Fifcia haha ;p

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia Ty tez taka chuda:-)
Madzia to Twoja kopia mala :-)
Nadziejka haha smieszne te dzieci ja tez sie tak nasmieje z mojego ze masakra :D

Kasiu to takie przykre swiat w jednej sekundzie sie moze zawalic :(
Moze jest jeszcze jakieś wyjscie?

:( straszne to jest...

Do góry