reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
MalaMi coś w tym jest :)

Viola nie już dziś jest ok, wczoraj wieczorem w sumie już było. Za karę wykąpałam pierwszy raz sama. Zawsze razem ;) żeby nie myślał że same sobie nie damy rady :p

Dora Wiki ładnie przybiera jak ostatnio była ważona chwilę przed miesiącem to lekarka mówiła że świetnie. Tydzień do przodu była z przyrastaniem ale wydaje mi się że już stopuje. Ona znów w dzień je sporo a w nocy raz tylko o 5 ;)

No u nas ostatnie dni były ciężkie, zielone kupy, tony śliny,katar i od 4 dni punkt 3 w nocy kupa. No do tego marudny i placzliwy. W ciągu dnia jeszcze takiej tragedii nie było ale wieczory okropne a w nocy cycek co 2 godziny a juz ładnie spał w nocy. Mam nadzieję ze ten drugi tez zaraz wyjdzie i bedzie spokój.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

No u nas rzeczywiście najpierw wyszły jedynki dolne jeden po drugim, a potem dwójki górne. Dziś znów temperatura rano 38.3 i wieczorem 38.5... już nie wiem co to może być bo dziś nie jadła też. Jutro idziemy do lekarza

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry