reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja mialam pampersy ..dada z lidla i maly na zadne uczulony nie byl ale najbardziej podpasowaly nam babydream nie fun and fit tylko te drugie co sa
Cienkie delikatne miekkie nie smierdza nie puchna
Pupa sucha i jedyne które nam nie przeciekaja tzn kupka bo nigdy nie przesikal zadnych i eko na tyle ile moga byc:-)
Pieluchomajtki tez mialam z pampersa ale nie podeszly mi :p

U mnie maly robi codziennie sam kilka krokow puszcza sie zrobi kila krokow i na pupe :D czort
Kasia co Madzia dostala na roczek?:-)

A co do pieluszek to zawsze uzywlałam pampersa ale raz kupiłam dady i fajne są i teraz na dzień są dady a na noc wkładam pampersa.

India Adusia poszła do żłobka? Już sama zostaje ?

Co tam dziewczyny u was i u Waszych dzieciaczkow ? Jak weekend minął?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zuzia pieski ogląda w tv ze swoim przyjacielem

1505728897-aaaaaa.jpeg

1505728906-aaaaaa.jpeg

KasiaMarysia super rodzinka :) tort wygląda cudownie!!!!
Co do pieluch nie opłaca się wymieniać raz że ja otwartych od kogoś nie wezmę a dwa że wysyłka, szkoda zachodu. Albo je zużyjemy albo komuś oddam, tylko ciutke za duże jeszcze są.

Dzwoneczku rozwaliło mnie to zdjęcie :) przyjaciel konkretny i jaki wierny. Słodki widok

A my dziś 5 tygodni :D

Zuzia pieski ogląda w tv ze swoim przyjacielem

1505728897-aaaaaa.jpeg

1505728906-aaaaaa.jpeg

Hahaha świetni są!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

U nas wszystko dobrze, wczoraj byliśmy na imieninach u mojej cioci i Amelka nie do poznania- tak piszczała całe popołudnie że szok. Nie wiem co jej było, pod wieczór zrobiła kupę, praktycznie sama woda, ale i tak marudziła do samego wieczora.
Na szczęście noc była spokojna. Teraz też śpi:-)

Moja królewna jeszcze w dobrym humorze przed wyjściem na imieniny
IMG_20170917_164704.jpg

IMG_20170917_164727.jpg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170917_164704.jpg
    IMG_20170917_164704.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 306
  • IMG_20170917_164727.jpg
    IMG_20170917_164727.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 305
O jakie tu słodziaki ! ;) Wszystkie trzy śliczności :*

Ja załapałam doła na maksa. Nie mogę się ogarnąć :( Kilka dni temu dowiedziałam się że moja koleżanka ma raka. Zaczął ją boleć brzuch. Poszła do lekarza . Okazało się że to przerzuty na wątrobę. A rak i to złośliwy na jajniku prawdopodobnie. Tak mnie to przybiło strasznie ,nie mogę się pozbierać i w to w ogóle uwierzyc. Młoda dziewczyna 35 lat, dwójką małych dzieci. Boże czemu takie rzeczy się dzieją. Ona załamka totalna , lekarze jej dają max kilka miesięcy :(

reklama
Boże Kasiu to straszne :( człowiek nie wie co go czeka ja pierdziele jak trzeba cieszyć się z każdego dnia bo życie takie kruche.

Do góry