reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja mialam pampersy ..dada z lidla i maly na zadne uczulony nie byl ale najbardziej podpasowaly nam babydream nie fun and fit tylko te drugie co sa
Cienkie delikatne miekkie nie smierdza nie puchna
Pupa sucha i jedyne które nam nie przeciekaja tzn kupka bo nigdy nie przesikal zadnych i eko na tyle ile moga byc:-)
Pieluchomajtki tez mialam z pampersa ale nie podeszly mi :p

U mnie maly robi codziennie sam kilka krokow puszcza sie zrobi kila krokow i na pupe :D czort
Kasia co Madzia dostala na roczek?:-)

A co do pieluszek to zawsze uzywlałam pampersa ale raz kupiłam dady i fajne są i teraz na dzień są dady a na noc wkładam pampersa.

India Adusia poszła do żłobka? Już sama zostaje ?

Co tam dziewczyny u was i u Waszych dzieciaczkow ? Jak weekend minął?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zuzia pieski ogląda w tv ze swoim przyjacielem

1505728897-aaaaaa.jpeg

1505728906-aaaaaa.jpeg

KasiaMarysia super rodzinka :) tort wygląda cudownie!!!!
Co do pieluch nie opłaca się wymieniać raz że ja otwartych od kogoś nie wezmę a dwa że wysyłka, szkoda zachodu. Albo je zużyjemy albo komuś oddam, tylko ciutke za duże jeszcze są.

Dzwoneczku rozwaliło mnie to zdjęcie :) przyjaciel konkretny i jaki wierny. Słodki widok

A my dziś 5 tygodni :D

Zuzia pieski ogląda w tv ze swoim przyjacielem

1505728897-aaaaaa.jpeg

1505728906-aaaaaa.jpeg

Hahaha świetni są!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

U nas wszystko dobrze, wczoraj byliśmy na imieninach u mojej cioci i Amelka nie do poznania- tak piszczała całe popołudnie że szok. Nie wiem co jej było, pod wieczór zrobiła kupę, praktycznie sama woda, ale i tak marudziła do samego wieczora.
Na szczęście noc była spokojna. Teraz też śpi:-)

Moja królewna jeszcze w dobrym humorze przed wyjściem na imieniny
IMG_20170917_164704.jpg

IMG_20170917_164727.jpg

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170917_164704.jpg
    IMG_20170917_164704.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 310
  • IMG_20170917_164727.jpg
    IMG_20170917_164727.jpg
    75,5 KB · Wyświetleń: 309
O jakie tu słodziaki ! ;) Wszystkie trzy śliczności :*

Ja załapałam doła na maksa. Nie mogę się ogarnąć :( Kilka dni temu dowiedziałam się że moja koleżanka ma raka. Zaczął ją boleć brzuch. Poszła do lekarza . Okazało się że to przerzuty na wątrobę. A rak i to złośliwy na jajniku prawdopodobnie. Tak mnie to przybiło strasznie ,nie mogę się pozbierać i w to w ogóle uwierzyc. Młoda dziewczyna 35 lat, dwójką małych dzieci. Boże czemu takie rzeczy się dzieją. Ona załamka totalna , lekarze jej dają max kilka miesięcy :(

reklama
Boże Kasiu to straszne :( człowiek nie wie co go czeka ja pierdziele jak trzeba cieszyć się z każdego dnia bo życie takie kruche.

Do góry