reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Położna kazała dawać kawałek czopka jak nie ma kupy i się męczy. To dopiero 3 raz. Ostatnio jak nie było to na drugi dzień dopiero wieczorem trzy az zrobiła. A czopka nie dostała bo oczywiście w naszej aptece nigdy nic nie ma.
A wysypka kurcze z mojej głupoty. Tak ulewa że jak się kładzie u nas to podkładam pieluszkę pod buziaka a że pieluchy ciągle mokre to pod podkładalam jeszcze ręcznik i chyba ją podrażnił. 3 dni taka wysypana, położna mówiła przez tel że to pewnie trądzik niemowlęcy ale przyszła zobaczyć i mówi że nie. Kazała to wysuszyć octeniseptem ale nie odważyłam się, bo buzia taka delikatna a samo znika, a na ten ręcznik sami wpadliśmy dopiero wczoraj rano. A zawsze tak było tylko wcześniej ten ręcznik był milutki a po paru praniach zrobił się mniej miły.
MalaMi jak tam rocznica? Podobał się tort mężowi?
A wysypka kurcze z mojej głupoty. Tak ulewa że jak się kładzie u nas to podkładam pieluszkę pod buziaka a że pieluchy ciągle mokre to pod podkładalam jeszcze ręcznik i chyba ją podrażnił. 3 dni taka wysypana, położna mówiła przez tel że to pewnie trądzik niemowlęcy ale przyszła zobaczyć i mówi że nie. Kazała to wysuszyć octeniseptem ale nie odważyłam się, bo buzia taka delikatna a samo znika, a na ten ręcznik sami wpadliśmy dopiero wczoraj rano. A zawsze tak było tylko wcześniej ten ręcznik był milutki a po paru praniach zrobił się mniej miły.
MalaMi jak tam rocznica? Podobał się tort mężowi?
Nadziejka96
my dzisiaj spalismy sami bez Pawla maly mial goraczke w nocy dalam mu ibum i od 1 do 5 nosilam go na rekach no tak plakal ze szok co go uspalam na rekach i polozylam na lozko to budzil sie i dalej plakal . zasnal o 5 i spal do 8.30 i juz nie ma goraczki ,aj boze kiedy ja sie wyspie w koncu. niby nic mu nie jest nie kaszle nie ma kataru no nie wiem co to. czy to z tych zebow czy co.
Wiki no moze byc i przez recznik faktycznie . przemywaj krochmalem to bardzo dobre
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiki no moze byc i przez recznik faktycznie . przemywaj krochmalem to bardzo dobre
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Nadziejka jak tam synuś? Lepiej trochę?
Dziewczyny właśnie jak któraś używa dady to jest promocja wczoraj i dzisiaj. Tylko dziwnym trafem mało osób dostało SMSa. Ja nie dostałam ale na grupie fb dziewczyny o tym pisały i teraz dziewczyna z sierpniowek potwierdziła. Więc jak któraś używa.. my w tygodniu kupiliśmy tą wielką pake box ale na naszej dupci tak bardzo średnio.
Dziewczyny właśnie jak któraś używa dady to jest promocja wczoraj i dzisiaj. Tylko dziwnym trafem mało osób dostało SMSa. Ja nie dostałam ale na grupie fb dziewczyny o tym pisały i teraz dziewczyna z sierpniowek potwierdziła. Więc jak któraś używa.. my w tygodniu kupiliśmy tą wielką pake box ale na naszej dupci tak bardzo średnio.
viola150
Ja dostałam smsa i dziś akurat byłam w Biedronce i mi się przypomniało o tej promocji. Ale boxow już nie było, wzięłam dwie zwykłe paczki. Boxy super by się opłacały bo normalnie jeden 44zl a tu dwa za 40.Nadziejka jak tam synuś? Lepiej trochę?
Jak tam Wiki??
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Ja byłam w piątek z Amelka u lekarza bo miała kilka dni taką brzydką pipuszke, cała czerwona jak odparzona i smarowalam i alantanem i clotrimazolem i nic nie schodziło więc się przeszłam. Pediatra mówi że to grzybiczne jednak, dała do smarowania silniejszą maść. Dziś już lepiej ale jeszcze ma. Mówiła że takie coś może zdarzyć się częściej bo to pod pieluszką więc idealne miejsce dla grzybków.
Nadziejka jak Filip??
Dzwoneczku co u Was?
Nadziejka jak Filip??
Dzwoneczku co u Was?
dzwoneczek85
Hej
Violu u nas wszystko po staremu dzień za dniem leci. Katar mnie bierze maz był chory to jakoś dzieci nie złapały a teraz ja mam i Zuzia juz też kicha
U nas też jakieś pryszczyki byly na pipusi ale miałam troszke kremu z Belgii co Lili zawsze tylko on pomagal więc posmarowałam i przeszło.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Violu u nas wszystko po staremu dzień za dniem leci. Katar mnie bierze maz był chory to jakoś dzieci nie złapały a teraz ja mam i Zuzia juz też kicha
U nas też jakieś pryszczyki byly na pipusi ale miałam troszke kremu z Belgii co Lili zawsze tylko on pomagal więc posmarowałam i przeszło.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
U nas dużo boksów ale Wiktoria miała taką pupcie trochę czerwona. Mi śmierdzą te Pampersy dziwnie. Nam najlepiej Rossmann i Pampers, tylko z pampersa uciekało góra. A tego Boksa jakoś się zużyje. Jak bym wiedziała o promocji wcześniej bym się wstrzymała i wzięła teraz i z kimś się podzielić nawet no ale trudno.
Dzięki Wiola że pytasz póki co wysypka jeszcze jest ale mniejsza. Czekam jeszcze z 2 dni i się umówię do lekarza albo jak będę ze sobą u mojej alergolog na kontroli to poproszę żeby rzuciła okiem. Niestety nie mam z kim jej zostawić.
Dzięki Wiola że pytasz póki co wysypka jeszcze jest ale mniejsza. Czekam jeszcze z 2 dni i się umówię do lekarza albo jak będę ze sobą u mojej alergolog na kontroli to poproszę żeby rzuciła okiem. Niestety nie mam z kim jej zostawić.
viola150
Wiesz,nie każdemu dziecku podpasuja dady. U nas na szczęście i Filipowi i Amelce pasują. Dużo osób chwali sobie Rossmannowe pieluchy ale u mnie w mieście nie mam Rossmanna więc nawet nie próbowałam ich.U nas dużo boksów ale Wiktoria miała taką pupcie trochę czerwona. Mi śmierdzą te Pampersy dziwnie. Nam najlepiej Rossmann i Pampers, tylko z pampersa uciekało góra. A tego Boksa jakoś się zużyje. Jak bym wiedziała o promocji wcześniej bym się wstrzymała i wzięła teraz i z kimś się podzielić nawet no ale trudno.
Może to dobry pomysł, że jak będziesz ze sobą u lekarza to jeśli małej do tej pory nie zejdzie to pokaż mu buźkę małej.
reklama
KasiaMarysia23
Dobry wieczór. Ja tak Was poczytuje.
Wiki nam np.Rossmanowskie odparzyly dupke. Nawet nie byłam w stanie ich zużyć. Jak masz FB to może wrzuc na bazarek że wymienisz
U nas leje....ale za to wczoraj robiliśmy toczek Madzi
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiki nam np.Rossmanowskie odparzyly dupke. Nawet nie byłam w stanie ich zużyć. Jak masz FB to może wrzuc na bazarek że wymienisz
U nas leje....ale za to wczoraj robiliśmy toczek Madzi
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom