reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India wiesz może czy doidy można myć w zmywarce ? Na opakowaniu nie ma żadnej informacji na ten temat i nie wiem czy mogę włożyć :p
Wiki pokaz fotel :)
A proszę bardzo :)
IMG_20170915_171102646-1560x2080.jpg

Akurat złożonego nie mam zdj na tel bo Wiki zdjęcie robiłam aparatem.

Załączniki

• IMG_20170915_171102646-1560x2080.jpg
    IMG_20170915_171102646-1560x2080.jpg
    479,9 KB · Wyświetleń: 209
reklama
Masakra darła się godzinę teraz a ja nic jej nie mogłam zrobić. Jeszcze przeze mnie biedna ma wysypkę. No a teraz nie mogę się ruszyć bo śpi na kolanach. I w każdy wieczór kiedy w dzień nie było kupy to samo. Mąż ma czopki kupić po drodze może jej pomogą. Ciekawe tylko kto jej poda :(

Wiki moze poprostu byla zmefzona albo cos. Czemu czopek chcesz podac? Mi mala na samym cycu to raz na tydzoen kupe robila a jak dajesz mm to spokojnie raz na dwa dni moze zrobic

Wiki u nas tez byly straszne problemy z kupa i jak dalam czopka to wcale lepiej nie bylo uwierz a tylko plakal przy wkladaniu . najlepsze byly dla nas rurki windii ale nasz mial kolki to mu pomagaly na odgazowanie ale przy zaparciu tez jak mial to i kupa poszla tylko ja to robilam w ostatecznosci. dawaj jej troche wody przegotowanej do picia ja jak zaczelam czesciej dawac to bylo duzo lepiej z kupami

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki na kp moze nie byc kupek do 10 dni bo mleko mamy ma zdolnosci przyswajac sie w calosci.
Moze za duzo wrazen i plakala.
Nie kazdy placz to bol brzucha dzieci sie komunikuja w ten sposob.

reklama
Ja pierd CV chyba mnie zawiało, boli mnie okropnie ręką.

Wiki u nas też kupy raz na tydzień były.
Pomasuj jej brzuszek.
Fotel super!!

Mała a ile mieliscie dołożyć? Czasem warto wyjechać i odetchnac.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry