reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Godzinka w żłobku za Tymkiem. Pani mowi ze płakał i się uspakajał i znpwu płakał i tak w kółko... ale wierzę ze sie przyzwyczai w końcu ;)

1505464051-aaaaaa.jpeg

Śliczna Madzia, taka kluseczka była a się wyciągnęła pewnie dlatego że chodzić zaczęła :)

Edzia zrób jutro z rana. Jak wczesna ciąża to z kolejnego może nie wyłapać.

Życiowa ale słodziak i jakie ma butki ma fajne :)

Kasia jak nieduży to mei tai.

Mala mi no to chyba ma rację jak macie budowę to chyba nie ma sensu na siłę kasy wywala :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi faceci czasem widzą wszystko inaczej. Mój np miał wczoraj kupić fotel dla Małej bo co miesiąc chce jej robić fotkę a w takim fotelu będzie odrazu widać różnicę wielkosciowa... to też ile się nagadał że po co, że drogi, że miejsca mało... Kupił i stwierdził że fajny jest :D ostatnio żałował że w ciąży jeszcze w czerwcu nie pojechaliśmy nad morze. Sam nie chciał bo ile zgłoszeń mu przepadnie itd. A ja temat odpuściłam bo zimnica była i wolałam zostawić te pieniądze. Więc punkty widzenia są różne :p

Nie lubie jak moj po jakims czasie oznajmia ,,zaluje, jednak moglismy...."
Juz bym wolala nie wiedziec, bo czasem to mi sprawia dodatkowa przykrosc, ze najpierw sie na cos nie zgadza, a pozniej zaluje, ze sie nie zgodzil, wtedy mam poczucie podwojnej straty

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

India dlatego trzeba mocno przycisnąć jak na czymś bardzo zależy, albo odpuścić jak ma trochę racji :)
Ja dziś dzwonię i się pytam czy dużo ma a on że jeszcze trochę ma ale musi kończyć bo dojechał. I dojechał ale nie na zgłoszenie tylko do domu z pluszowym fotelem myszki dla Wiktorii. Tak się ucieszyłam jak by dla mnie był :) Wiem że jeszcze trochę jak go będzie używała ale do zdjęć będzie super

reklama
Do góry