reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ale jak się nie da to faktycznie daj mu butelkę... tylko może próbuj podmienić w trakcie na cyca czy cos. Bo butelka może mu się spodobać bardziej bo latwiej z niej jeść. I na spokojnie kochana wszystko :*

Dorcia na pewno dostaniesz taki antybiotyk przy którym mozna karmić:)
Ja karmilan przy gorączce 39 raz:)
Takze spokojnie i tak jak Zyciowa pisze o butelce:)
Wez cos na gorączkę ja apap bralam i odrazu spadala ladnie i karmilam bez przerwy:)

Dorotko można. Może mały czyje Twój stres i ból. Ja tak miałam przy zapaleniu ucha. Nie pił, nie chciał.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Na mnie oxy podzialala w połowie. Dostałam skurczy i w ogole. Takie mocne przy drugiej dawce były i zaczęły sie nawet parte... no ale rozwarcie nie szło. Oby u ciebie jedno i drugie szło równocześnie :) o której maja ci podać?

Nie wiem mówili tylko żeby rano nie jeść bo mi dadzą.

Dora u nas na szkole rodzenia też nam mówili że można.

reklama
Do góry