reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wszyscy mówią że urósł. Taka kruszynka była a teraz 6500 i ubranka 68. Chrzest za miesiąc i nie wiem jaki rozmiar kupić. Musze go pomierzyć
I cała ciążę miałaś przeboje a teraz chlopiatko takie dorodne. Ja to nie ogarniam już rozmiaru ubranek co do wieku, każde dziecko tak inaczej rośnie :)

reklama
Życiowa wykres jest taki że w sumie w cały świat. Te dwa dni ładne były,rano brzydko bo ruszać się nie chciała a teraz o zbyt bardzo się rusza, o teraz za mało i tak tych procentów nie rozumiem raz 4 a raz 20
IMG_20170810_173145258~2.jpg

Załączniki

• IMG_20170810_173145258~2.jpg
    IMG_20170810_173145258~2.jpg
    574,9 KB · Wyświetleń: 177
Te % to na ile skurcz jest. Jak jest akcja porodowa to skurcze są powyżej 100 ja takich nie czułam :/ po oksy będziesz mogła sobie porównać zapis ;) bo wtedy wykres przy skurczu idzie mega w górę.

Na mnie oxy podzialala w połowie. Dostałam skurczy i w ogole. Takie mocne przy drugiej dawce były i zaczęły sie nawet parte... no ale rozwarcie nie szło. Oby u ciebie jedno i drugie szło równocześnie :) o której maja ci podać?

hej dziewczyny jakie mleko modyfik moge Frankowi podać
Znów mam akcje z zębem cała spuchłam i mam temp i boli jak pieron. Obawiam sie ze jutro antybiotyk dostane bo niby co zrobi
załamka płakać mi się chce

reklama
Do góry