reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Śmieszek

Załączniki

• franek 3.jpg
    franek 3.jpg
    459,6 KB · Wyświetleń: 59
Dora jaki elegancki Franio :)
India kazał mi myć trzy razy dziennie zwykłym szarym mydłem i wycierac ręcznikiem papierowym i dał mi krem jakiś specjalny to po myciu smarować. Już strupki mi poschodzily a teraz trochę skóra mi schodzi ale już nie boli. Trochę jaśniejszy się zrobił.
Wczoraj byłam u mamy a ona nie wiedziała że zrobiłam tatuaż ale coś tam wcześniej napomsknelam ze chce zrobić myslalam ze jak zobaczy to zacznie gadać po co Ci to a ona z tekstem a myslalam ze kolorowy będzie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wszyscy mówią że urósł. Taka kruszynka była a teraz 6500 i ubranka 68. Chrzest za miesiąc i nie wiem jaki rozmiar kupić. Musze go pomierzyć

reklama
Do góry