reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiki jaki plan na dziś ? Jak samopoczucie?

Ja wczoraj wybrałam sie na babskie spotkanie, połaziłam po sklepach, pośmialiśmy sie. Skurcze mnie puściły, pare godzin wolnego a zadziałało jak najlepszy lek.
Dzisiaj od rana chłopaki sie ubierają w nowe ciuszki i zadają zdjeć [emoji3]
1502436911-aaaaaa.jpeg
1502436915-aaaaaa.jpeg
1502436920-aaaaaa.jpeg

Moje cuda [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Widze u synka lniana koszule z H&M tez ja mamy bosko maly wyglada w niej :D
Powiem Ci ze ubieram teraz syna w HM i Zara i mam lekka obsesje i nie wiem jak to dalej ze mna bedzie dobrze ze wyprzedaze byly to ubralam go za pol darmo:D piekne maja ciuchy na dzieci a H&M tylko macac:)
Ja lubie jak dzieci sa tak ubrane właśnie jak Twoj synek na 1 zdj albo na luzaka tez ..:D
Jeszcze reserved lubie dla dzieci i Coccodrillo:)

Widze u synka lniana koszule z H&M tez ja mamy bosko maly wyglada w niej :D
Powiem Ci ze ubieram teraz syna w HM i Zara i mam lekka obsesje i nie wiem jak to dalej ze mna bedzie dobrze ze wyprzedaze byly to ubralam go za pol darmo:D piekne maja ciuchy na dzieci a H&M tylko macac:)
Ja lubie jak dzieci sa tak ubrane właśnie jak Twoj synek na 1 zdj albo na luzaka tez ..:D
Jeszcze reserved lubie dla dzieci i Coccodrillo:)

Ja tez uwielbiam h&m dla dzieci. Ale ceny zabijają. Korzystam tylko z wyprzedaży i jakiś promocji. Bo inaczej nie dałabym rady. Zara ma z kolei cuda dla dziewczynek [emoji7]
A wczoraj w tk maxx były takie cudne kompleciki dla dziewczynek, że nic tylko kupować [emoji23] jakie płaszczyki [emoji7]

@Mamakulcia przyłączam sie do życzeń [emoji41] najlepszego [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry