reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Weź najlepiej ibuprom bo jest przeciwzapalny od razu. I tak. Możesz go brać spokojnie :*
Musisz się rozluźnić i nie denerwować się. Weź leki połóż się z małym, włącz spokojną muzyke i idzcie sobie spać najlepiej :*

reklama
A zapomniałam Wam wstawić zdjęcie.
Gdzie jest Dacia? :p
Screenshot_20170811-065011~3.png

Załączniki

• Screenshot_20170811-065011~3.png
    Screenshot_20170811-065011~3.png
    335,7 KB · Wyświetleń: 115
Kseniu wszystkiego najlepszego !!!!!
Wiki nic jej sie nie stało? Chyba bym zawalu dostala jakbym zobaczyla taki widok swojego nowego samochodu.
Dorotka jak tam? Jest lepiej?

Wiki jaki plan na dziś ? Jak samopoczucie?

Ja wczoraj wybrałam sie na babskie spotkanie, połaziłam po sklepach, pośmialiśmy sie. Skurcze mnie puściły, pare godzin wolnego a zadziałało jak najlepszy lek.
Dzisiaj od rana chłopaki sie ubierają w nowe ciuszki i zadają zdjeć [emoji3]
1502436911-aaaaaa.jpeg
1502436915-aaaaaa.jpeg
1502436920-aaaaaa.jpeg

Moje cuda [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Na szczęście nic się nie stało, malutka ryska tylko. I to pod światło widoczna.

Od 8 jestem na ktg a od 8.30 leci kroplowka, ale jeszcze długo chyba. Skurczuka małego Mialam ale to jest nic.

A samopoczucie hmm średnie, chce wierzyć że to ja ruszy, ale po dobroci nie wyjdzie chyba.

Lee kolejne super zdjęcia :)

Na szczęście nic się nie stało, malutka ryska tylko. I to pod światło widoczna.

Od 8 jestem na ktg a od 8.30 leci kroplowka, ale jeszcze długo chyba. Skurczuka małego Mialam ale to jest nic.

A samopoczucie hmm średnie, chce wierzyć że to ja ruszy, ale po dobroci nie wyjdzie chyba.

Lee kolejne super zdjęcia :)

Trzymam kciuki Kochana, żeby pięknie poszło [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech Malutka już wyjdzie i cieszy oczy i serce [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki to czekamy na relacje. Niedlugo ci pewnie ktg odepna żebyś mogła pochodzić czy się pokulac na piłce... u mnie tak było przynajmniej :)

reklama
Do góry