reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
:)
Teraz nie bedziesz mogla sie skupić na niczym :p
To prawda, już nie mogę [emoji3] byłam na weekend u rodziców i aż mnie nosiło żeby im się wygadac że się staramy ale to by się wiązało z codziennymi telefonami z pytaniem - no i jak? Przemilczalam [emoji40]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Dziubek.
My to obie lubuszanki jestesmy! Mam 68 km do zielonej i czasem tam bywam. No teraz mniej odkad mam dwoje szkrabow:)
Straszna burze mieliscie ostatnio. Widzialam zdjecia jak pozalewalo.... Niech wiecej betonuja miasta!
2,5 kg swojskiego makaronu :D
1500926629-aaaaaa.jpeg

A tym sie chwalilam ?
1500926665-aaaaaa.jpeg

Wymówka ze to na pol roku Amelki a tak naprawdę to chcialo mi sie zjesc tort :D robilam go w niedziele po moich niecalych 2 godzinach snu:)
Jestem tak podjarana ta ksiazka ze mam ochote jeszcze raz ja przeczytać i zarwac kolejna noc :)

Witaj Dziubek.
My to obie lubuszanki jestesmy! Mam 68 km do zielonej i czasem tam bywam. No teraz mniej odkad mam dwoje szkrabow:)
Straszna burze mieliscie ostatnio. Widzialam zdjecia jak pozalewalo.... Niech wiecej betonuja miasta!
1500926629-aaaaaa.jpeg

A tym sie chwalilam ?
1500926665-aaaaaa.jpeg

Wymówka ze to na pol roku Amelki a tak naprawdę to chcialo mi sie zjesc tort :D robilam go w niedziele po moich niecalych 2 godzinach snu:)
Jestem tak podjarana ta ksiazka ze mam ochote jeszcze raz ja przeczytać i zarwac kolejna noc :)
Ooooo[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Piekny!!

Dziubek witaj. Trzymam kciuki za ||[emoji110][emoji110]
Co do objjawów to ja test robiłam przed @ ale owulacyjny, bo ból miałam właśnie jak na owulke. Wyszły mocne ||. Ale wiedziałam, że to za późno na owu i 2 dni później 25 czułości wyszły bladziochy. W dodatku miałam ból w pachwinie.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witaj Dziubek.
1500926629-aaaaaa.jpeg

A tym sie chwalilam ?
1500926665-aaaaaa.jpeg

Hej [emoji4] ale pyszności tu pokazujesz [emoji1] no zalalo nas strasznie, nawet moja łazienka zalana przez komin wentylacyjny a mieszkam na 5 piętrze! i jeszcze nie było mnie w domu, wczoraj wróciłam i płakać się chciało [emoji22] a Ty też w trakcie starań?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry