reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A moze cos Ci sie przesunelo i będziesz miec owulacje dopiero stad bol piersi?
Kto robi test 4 dni po owulacji? Przeciez test w zyciu nie wyjdzie
Robi sie go w terminie miesiączki albo po czasem wyjdzie dzien dwa przed
Nie rob testu bo tylko szkoda twoich nerwow bo nie wyjdzie.
Bete z krwi robi sie prędzej od testu bo szybciej pokazuje ciaze dopiero 11 dni po owu a co dopiero test:)
Zarodek zagnieżdża sie kolo 11 dnia wtedy wytwarza bete hcg

reklama
Syn ma 6,5 roku, a Ada 10 miesięcy :-)
Przy Adzie test robiłam jakieś 10 dni po owu i byl negatywny, pozytywny super czuly wyszedl 2 dni pozniej.
Nie trac nadziei, nawet jesli nie uda sie za pierwszym razem, a wlasciwie zwlaszcza, gdy nie uda sie za pierwszym razem ;-) zreszta sama wiesz

Napisz cos o sobie. Skad jestes, ile masz lat itp p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jestem z Zielonej Góry, mam 32 lata i już 8 lat po rozwodzie... Od ponad 4 jestem w stałym związku. Mój partner też jest po przejściach i ma 13letniego syna... to tak w dużym skrócie [emoji4] a Ty powiesz coś o sobie? [emoji4]

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

A moze cos Ci sie przesunelo i będziesz miec owulacje dopiero stad bol piersi?
Kto robi test 4 dni po owulacji? Przeciez test w zyciu nie wyjdzie
Robi sie go w terminie miesiączki albo po czasem wyjdzie dzien dwa przed
Nie rob testu bo tylko szkoda twoich nerwow bo nie wyjdzie.
Bete z krwi robi sie prędzej od testu bo szybciej pokazuje ciaze dopiero 11 dni po owu a co dopiero test:)
Zarodek zagnieżdża sie kolo 11 dnia wtedy wytwarza bete hcg
No wiem, przegielam z tym testem [emoji30] ale jestem taka podekscytowana że szok. Może te objawy to nie ciąża, ale jestem pewna że owu już miałam także to wykluczam. No nic trzeba czekać, nie da się przyspieszyć [emoji6]

Hehe pewnie tylko nie rob jutro testu poczekaj kilka dni i idz na betę:)
Z tydzien:)
I nie dziwie Ci sie to cos wspanialego:)
Pamietam jak ja zobaczylam dwie kreski o jeju az cala latalam..:D

Dziubek, piąteczka - ja też mam 32 lata :-) Jestem z Warszawy

Ola ma racje, czekaj z tym testem. W sumie nie zajarzylam, ze to 4 dni po owu :-D
Cierpliwie z tydzien sie wstrzymaj :-)

Hehe pewnie tylko nie rob jutro testu poczekaj kilka dni i idz na betę:)
Z tydzien:)
I nie dziwie Ci sie to cos wspanialego:)
Pamietam jak ja zobaczylam dwie kreski o jeju az cala latalam..:D
Spróbuję się powstrzymać bo nie zarobię na testy [emoji3] ale piersi to sprawdzam co chwile [emoji1] śmieje się nawet że one mnie tak od macania bolą [emoji4]

Dziubek, piąteczka - ja też mam 32 lata :-) Jestem z Warszawy

Ola ma racje, czekaj z tym testem. W sumie nie zajarzylam, ze to 4 dni po owu :-D
Cierpliwie z tydzien sie wstrzymaj :-)

Dzięki dziewczyny [emoji3] czasem dobrze jak ktoś ostudzi moje zapędy [emoji6]

reklama
Spróbuję się powstrzymać bo nie zarobię na testy [emoji3] ale piersi to sprawdzam co chwile [emoji1] śmieje się nawet że one mnie tak od macania bolą [emoji4]

No chyba kazda z nas tak miala ze doszukiwala sie objawow:)
Mnie przez cala ciaze ani razu nie zabolaly piersi serio:)
Zawsze przed okresem bolaly a wtedy nie i cos czulam ogolnie juz ze cos sie swieci :p

Do góry