reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry .

India dziecka się wyszalały :) a na działce masz domek?

Dzwoneczku woow piękny tatuaż:) a jaki napis byś chciała?
Wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy.[emoji322][emoji253]

Viola u nas też katarek ale podejrzewam, że na zęby. Tylko jak tu ją zaszczepić?
Życzę udanej organizacji i udanego wypoczynku;)

Wiki. Piękne włosy masz, ja bym nie zcinała. Moja Magda zaciesza jak jej macham moimi włosami:)fajny gadżet[emoji1]

Lee tak trzymaj do terminu:)
Fryz odważny :)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marysiu, tak, mamy domek mały. Wlasciwie to wszystko moich dziadkow, ale mieszkalam z nimi cale zycie, wiec jak moje ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć wszystkim
Postanowiłam się ujawnić Byłam "staraczką" kilka ładnych lat temu i od tego czasu wiele się u mnie pozmieniało... Poroniłam, rozwiodłam się... ale układam sobie życie na nowo W końcu jestem szczęśliwa! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko dzidziusia... To nasze "pierwsze podejście" Od płodnych dni mija prawie tydzień a ja już nie wytrzymałam i zrobiłam test- oczywiście negatywny ale tłumaczę sobie że za wcześnie jeszcze... Tylko wiecie co, do zrobienia testu skloniło mnie to, że od 2 dni bolą mnie piersi i są takie nabrzmiałe i mam wrażenie że coraz bardziej a do okresu jeszcze daleko. Podzielcie się czy któraś z Was też tak miała?

Czesc dziubku :-)
Fajnie, ze sie odezwalas i super, ze zaczelo Ci sie ukladac.
U mnie w obydwu ciazach jednym z pierwszych objawow byl bol piersi i obrzmienie, z tym ze przed pierwsza ciaza taki bol piersi zdarzal mi sie w roznych cyklach, po ciazy piersi nie bolaly mnie ani razu az do drugiej ciazy

Ja zaszłam w ciążę 7 lat temu, pamiętam że bardzo długo się staraliśmy ale jak w końcu się udało to już w piątym tygodniu było po wszystkim... A potem właśnie moją @ poprzedzal ból piersi - zawsze tak na 3-4 dni przed okresem a jak ból ustawal wiedziałam że zaraz dostanę.... Płodne mam około 12-13 dnia cyklu, teraz mam dopiero 17 dzień cyklu a piersi bolą już 3 dzień i wydaje mi się że coraz bardziej i są takie pełne... Ale jestem niecierpliwa
A Ty pamiętasz może po ilu dniach odczuwalas ból piersi?

Wspolczuje Ci straty i mam nadzieje, ze niedlugo Wam sie uda.

Przy pierwszej ciazy na pewno z tydzien wczesniej mnie zaczely bolec, a przy drugiej wydawalo mi sie, ze kilka dni po owu, ale wtedy myslalam, ze sobie wkrecam. Tak dokladnie czulam pewnie w okolicach terminu @ ;-)

Wspolczuje Ci straty i mam nadzieje, ze niedlugo Wam sie uda.

Przy pierwszej ciazy na pewno z tydzien wczesniej mnie zaczely bolec, a przy drugiej wydawalo mi sie, ze kilka dni po owu, ale wtedy myslalam, ze sobie wkrecam. Tak dokladnie czulam pewnie w okolicach terminu @ ;-)

Dziękuję... Widocznie tak miało być
Ale mam jeszcze jeden test, zrobię jutro z rana bo dziś robiłam po pracy i liczę na cud
W jakim wieku są Twoje dzieci?

reklama
Syn ma 6,5 roku, a Ada 10 miesięcy :-)
Przy Adzie test robiłam jakieś 10 dni po owu i byl negatywny, pozytywny super czuly wyszedl 2 dni pozniej.
Nie trac nadziei, nawet jesli nie uda sie za pierwszym razem, a wlasciwie zwlaszcza, gdy nie uda sie za pierwszym razem ;-) zreszta sama wiesz

Napisz cos o sobie. Skad jestes, ile masz lat itp p

Do góry