reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

To sprawdze co to i moze sama tez przeczytam. Narazie czytam serie jednego autora, ale to thriller

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
MalaMi ostatnio robiłam porządki na laptopie i chyba wykasowalam wszystkie książki jakie mialam, ale mam listę większości przeczytanych, duzo w tej tematyce, a Hoover kocham :D
W ciąży jak byłam to ponad 130 książek przeczytałam ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed ciążą lubiłam czytać, w ciąży miałam napady lękowe i bałam się. A teraz...? Może bym i poczytała ale wole [emoji99][emoji99][emoji99]
Noc za krótko trwa:(

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czytam mega dużo w ciąży nie mogłam się skupić i mniej ale i tak sporo tylko, że ja nie lubię takich romansidel, większość babeczek lubi np sparksa a ja bym chyba z okna skoczyła czytając. Moja ulubiona autorka Judy Picoult tam jest trochę romansu to akurat :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.

Wysłałam Wam[emoji274][emoji274]

I zdjecia pokoju Madzi
1500963663-aaaaaa.jpeg
1500963669-aaaaaa.jpeg
1500963673-aaaaaa.jpeg
1500963676-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ladny kolorek Marysia :-)

Kulka, no u mnie to samo, ani Musso ani Gray i jego pincet twarzy( ktorego nawet nie tknelam brrrrr - chyba, ze policzyc parodie), ale co kto lubi.

Jesli ktos lubi horrory to ja moge polecic S. Kinga ,, Ręka mistrza" - dla mnie najlepszy horror ever

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry