reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A jaka ksiazka???

Co do testow owu, to lepiej ich nie robic w celu spr ciazy, mi wyszedl, ale....potrafi wychodzic i przy braku ciazy
Ale wiem, ze korci i kazdy sposob dobry, zeby sprawdzic, zrobic sobie nadzieje ;-)

A wiecie, my dzisiaj caly dzien zartowalismy, ze z trzecim lecimy, ale moj wymiekl na koniec dnia i juz nie byl taki chetny haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziubku ja jimuz z tych (nie)starajacych sie. Syn ma 28 miesiecy a corka 6 miesiecy. Wiecej dzieci nie planuje jak narazie :) jestem tu juz ponad półtorej roku z dziewczynami:) nasz pierwszy forumowy dzidzius bedzie mial niedlugo roczek :)
Moja dziure to nawet burze omijaja szerokim lukiem (cale szczezcie) hehe

MalaMi jasne, tylko jutro bo teraz na tel jestem a na laptopie bedzie mi wygodniej ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

India "ungly love" colleen hoover. Jak sie wciaglam to musialam skonczyc i tak zeszlo do 5 rano :) teraz zaczelam czytac inna tez tej autorki "hopeless"

reklama
Do góry