reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzień dobry .

India dziecka się wyszalały :) a na działce masz domek?

Dzwoneczku woow piękny tatuaż:) a jaki napis byś chciała?
Wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy.[emoji322][emoji253]

Viola u nas też katarek ale podejrzewam, że na zęby. Tylko jak tu ją zaszczepić?
Życzę udanej organizacji i udanego wypoczynku;)

Wiki. Piękne włosy masz, ja bym nie zcinała. Moja Magda zaciesza jak jej macham moimi włosami:)fajny gadżet[emoji1]

Lee tak trzymaj do terminu:)
Fryz odważny :)

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marysiu, tak, mamy domek mały. Wlasciwie to wszystko moich dziadkow, ale mieszkalam z nimi cale zycie, wiec jak moje ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć wszystkim
Postanowiłam się ujawnić Byłam "staraczką" kilka ładnych lat temu i od tego czasu wiele się u mnie pozmieniało... Poroniłam, rozwiodłam się... ale układam sobie życie na nowo W końcu jestem szczęśliwa! Do pełni szczęścia brakuje mi tylko dzidziusia... To nasze "pierwsze podejście" Od płodnych dni mija prawie tydzień a ja już nie wytrzymałam i zrobiłam test- oczywiście negatywny ale tłumaczę sobie że za wcześnie jeszcze... Tylko wiecie co, do zrobienia testu skloniło mnie to, że od 2 dni bolą mnie piersi i są takie nabrzmiałe i mam wrażenie że coraz bardziej a do okresu jeszcze daleko. Podzielcie się czy któraś z Was też tak miała?

Czesc dziubku :-)
Fajnie, ze sie odezwalas i super, ze zaczelo Ci sie ukladac.
U mnie w obydwu ciazach jednym z pierwszych objawow byl bol piersi i obrzmienie, z tym ze przed pierwsza ciaza taki bol piersi zdarzal mi sie w roznych cyklach, po ciazy piersi nie bolaly mnie ani razu az do drugiej ciazy

Ja zaszłam w ciążę 7 lat temu, pamiętam że bardzo długo się staraliśmy ale jak w końcu się udało to już w piątym tygodniu było po wszystkim... A potem właśnie moją @ poprzedzal ból piersi - zawsze tak na 3-4 dni przed okresem a jak ból ustawal wiedziałam że zaraz dostanę.... Płodne mam około 12-13 dnia cyklu, teraz mam dopiero 17 dzień cyklu a piersi bolą już 3 dzień i wydaje mi się że coraz bardziej i są takie pełne... Ale jestem niecierpliwa
A Ty pamiętasz może po ilu dniach odczuwalas ból piersi?

Wspolczuje Ci straty i mam nadzieje, ze niedlugo Wam sie uda.

Przy pierwszej ciazy na pewno z tydzien wczesniej mnie zaczely bolec, a przy drugiej wydawalo mi sie, ze kilka dni po owu, ale wtedy myslalam, ze sobie wkrecam. Tak dokladnie czulam pewnie w okolicach terminu @ ;-)

Wspolczuje Ci straty i mam nadzieje, ze niedlugo Wam sie uda.

Przy pierwszej ciazy na pewno z tydzien wczesniej mnie zaczely bolec, a przy drugiej wydawalo mi sie, ze kilka dni po owu, ale wtedy myslalam, ze sobie wkrecam. Tak dokladnie czulam pewnie w okolicach terminu @ ;-)

Dziękuję... Widocznie tak miało być
Ale mam jeszcze jeden test, zrobię jutro z rana bo dziś robiłam po pracy i liczę na cud
W jakim wieku są Twoje dzieci?

reklama
Syn ma 6,5 roku, a Ada 10 miesięcy :-)
Przy Adzie test robiłam jakieś 10 dni po owu i byl negatywny, pozytywny super czuly wyszedl 2 dni pozniej.
Nie trac nadziei, nawet jesli nie uda sie za pierwszym razem, a wlasciwie zwlaszcza, gdy nie uda sie za pierwszym razem ;-) zreszta sama wiesz

Napisz cos o sobie. Skad jestes, ile masz lat itp p

Do góry