reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasiu, o 12:45

Ja mam krzeselko z Ikei, przy Radku tez takie mialam. Nie mam porownania i doswiadczenia z innymi, ale dla mnie jest super

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam krzesło z Ikeii
dla mnie spoko

1500289934-aaaaaa.jpeg

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Te krzezelka czesto sa w restauracjach. Synu jak byl juz troche wiekszy i korzystal z krzeselek to w tp sie nie miescil.
India to dobrze czy nie?

A co z kolkami? Weźmy takiego pomidora czy ogórka? O kalafiorze i papryce to pomarzyć można. A owoce? Już nie mówię o jakimś mięsie, ostatnio też mi się kotlet mielony chciał ale robić mi się nie chciało to teściowa mi zrobiła bo później to długo smażonego nie. Jak słucham tego to mnie telepie. A na chwilę obecną nie jestem w stanie odróżnić z czym mają rację a z czym nie, chociaż niektóre rzeczy w szkole rodzenia potwierdzili.
Ja jem pomidory i ogórki i kalafiora i jest git :)
Nie jem papryki bo normalnie nie mam ochoty Truskawek też nie jadłam bo to było zaraz po urodzeniu a teraz coraz więcej próbuje

Te krzezelka czesto sa w restauracjach. Synu jak byl juz troche wiekszy i korzystal z krzeselek to w tp sie nie miescil.
India to dobrze czy nie?

Lepiej miec niedoczynnosx niz nadczynnosc, ale i tak najlepiej nie miec nic. Wyniki tak skacza, ze robie badania co 3 tygodnie i tylko zmienia mi dawki.
Ale dobrze, ze na lampke wina moge sobie pozwolic ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lepiej miec niedoczynnosx niz nadczynnosc, ale i tak najlepiej nie miec nic. Wyniki tak skacza, ze robie badania co 3 tygodnie i tylko zmienia mi dawki.
Ale dobrze, ze na lampke wina moge sobie pozwolic ;-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
India jak pilas wino przy kp na zadanie hehe? Czasem mam ochote a tu trzeba czekac..:D bo nigdy nie wiem kiedy maly zechce piersi:)

Ola z tego co wcześniej India pisała to wydaje mi się że dopiero teraz jak przestała kp to będzie próbować [emoji6] bo wcześniej chyba miała tylko ochotę [emoji3] India popraw mnie jak się mylę

India no lampka wina najwazniejsza- zawsze się człowiek odstresować może [emoji16] a kiedy kolejna wizyta? Znów badania będziesz robić??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MalaMi no w tym wypadku będziemy mieć licznik dwutaryfowy i ogrzewanie włącza się tylko w taryfie nocnej, nagrzewa podłogę i w ciągu dnia ciepło oddaje. Znajomi mają domek mniej więcej taki jak my ok 115m i mają to ogrzewanie to rocznie wraz z normalnym prądem wynosi ich ok 4000zl a nawet jakby było i 5 to korzystnie bo na sam ekogroszek wyszło by pewnie z 3tys a jeszcze latem trzeba grzać na ciepłą wodę. Noo i pracy przy piecu nie będzie [emoji6]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry