reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ej Laski nie straszcie, bo jak my z Jasiem bedziemy jechać, to nawet pół roku nie bedzie miał ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
I większość drogi prześpi[emoji3] a jak nie będzie spał to przystanek i Wam zleci [emoji3]

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola, oby byla, bo basen kupilismy i chcemy sie chlupac :-D haha

Ja tez sie boje przestawienia czasow i rozjechania. Ale w sumie zobaczymy jak to bedzie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

No powiem Ci India że kiedyś w końcu musi być ta pogoda! To jest jakaś masakra, u nas nawet nie próbowaliśmy rozłożyć basenu bo jednego dnia ciepło a drugiego już zimno

India wszystkiego najlepszego [emoji512][emoji512][emoji253][emoji253] dużo zdrówka i spełnienia marzeń [emoji8]

Co do wypieków to moj fit chlebek bananowy i troszke mniej fit ciasto czekoladowo-bananowe na płatkach owsianych ;)
1500195980-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dawaj przepis

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to chyba od dziecka zależy. Igi mial 5 tygodni jak pierwszy raz z nim wyjechałam i było ok.

India sto lat!!! [emoji482][emoji512]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India sto latek[emoji322][emoji512][emoji323]
Wszystkiego czego sobie zamarzysz.

Dziewczyny Magda w nocy płakała, nie wiem czy to brzuch czy zęby... Jakoś ją ululałam od 4 do 6.40. Nawet się nie obudziła i płacz. Jest taka niemrawa. Ibum w syropie nie chciała, dałam jej czopek ale po 10 min chyba go wydaliła, cały czas się pokłada na mnie w sumie śpi. Cycka też chwilke się napiła. Nie mam pojęcia co jej jest....
Gorączki nie miała i nie ma.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry