reklama
viola150
Fanka BB :)
India kciuki [emoji3]
Marysia Filip już dobrze,już drugi tydzień zaczął do przedszkola chodzić. Teraz skutek uboczny ma- schodzenie skóry z palców stóp i rąk.
No i już wiem że Amelka też miała bostonke bo też jej schodzi skóra z palców stóp. Czyli ta jej wysypka na pupie to było to...
Co do kp to się za dużo nie wypowiem ale Wiki dziewczyny tu dobrze piszą! Najważniejsze to słuchać samej siebie a nie innych a i Ty i Wiktoria będziecie spokojne [emoji3]
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Marysia Filip już dobrze,już drugi tydzień zaczął do przedszkola chodzić. Teraz skutek uboczny ma- schodzenie skóry z palców stóp i rąk.
No i już wiem że Amelka też miała bostonke bo też jej schodzi skóra z palców stóp. Czyli ta jej wysypka na pupie to było to...
Co do kp to się za dużo nie wypowiem ale Wiki dziewczyny tu dobrze piszą! Najważniejsze to słuchać samej siebie a nie innych a i Ty i Wiktoria będziecie spokojne [emoji3]
viola150
U nas budowa idzie pelna parą, już będzie dach robiony i przydałoby się żebym pomogła mężowi w malowaniu desek tylko nie mam co za bardzo z Amelka zrobić bo tam to ona za dużo nie posiedzi. Muszę mamę zapytać tylko za miesiąc już jak pójdę do pracy to będzie z małą siedzieć i nie chce tego zbytnio nadużywać...
Kurde zazdroszczę mamom które mają takich rodziców czy teściów co sami z siebie wezmą dziecko na wakacje czy choćby na cały dzień. Moja teściowa to się w ogóle nie wypowiadam. Ale moja mama fakt faktem zawsze kiedy poproszę weźmie mała przypilnuje no ale ile razy można ją pytać?? Też bym okna umyła czy właśnie na tą budowę pojechała a tak to albo jadę z małą albo szybko wskoczę jak jadę po Filipa i tylko chwile jestem. Mąż potem marudzi że mogłabym częściej przyjechać, zobaczyć jak im idzie...
Kurde zazdroszczę mamom które mają takich rodziców czy teściów co sami z siebie wezmą dziecko na wakacje czy choćby na cały dzień. Moja teściowa to się w ogóle nie wypowiadam. Ale moja mama fakt faktem zawsze kiedy poproszę weźmie mała przypilnuje no ale ile razy można ją pytać?? Też bym okna umyła czy właśnie na tą budowę pojechała a tak to albo jadę z małą albo szybko wskoczę jak jadę po Filipa i tylko chwile jestem. Mąż potem marudzi że mogłabym częściej przyjechać, zobaczyć jak im idzie...
MałaMi90
Violu a daleko masz budowe? Moze pojedz jak mala bedzie miala drzemke i pospi w wozku troche? Pochwalisz sie jaki macie projekt? My pod koniec lipca bedziemy mieli montowane okna pozniej to instalacje wszystkie, ogrzewanie tynki i wylac podlogi
viola150
Autem muszę jechać bo to niby 4km ale kawałek trzeba iść a Amelka we wózku śpi max pół godziny czyli tyle ile bym pewnie szła [emoji6] tak myślę że pojadę jak mala będzie chodzić na drzemkę po 13 bo wtedy śpi do 15-15,30. I potem od razu po Filipa do przedszkola.
My mamy projekt z45+ [emoji3]
MalaMi to jak już będzie budowa zamknięta to w środku już będzie mozna robić[emoji3] my okna chcielibyśmy jesienią albo wczesną wiosną zależy jak kasę uzbieramy
My mamy projekt z45+ [emoji3]
MalaMi to jak już będzie budowa zamknięta to w środku już będzie mozna robić[emoji3] my okna chcielibyśmy jesienią albo wczesną wiosną zależy jak kasę uzbieramy
Wiiktoriiaaa
KasiaMarysia nie wiem, tak już mam przerwę ok 5. Jeszcze zasnąć dalej nie mogłam, potem zobaczyłam że pierwsze sierpniowe dziecię się urodziło, potem mąż się obudził pogadaliśmy i dopiero przed 7 poszliśmy spać i tak do 9.
India ja również trzymam kciuki
India ja również trzymam kciuki
viola150
My też zmiany robiliśmy m.in. zamknięta kuchnie zamiast otwartej. Zrezygnowaliśmy z balkonu no i przede wszystkim zdecydowaliśmy się na ogrzewanie na prąd więc dzięki temu zamiast kotłowni będziemy mieć spizarke której nam brakowało bo nie było na nią wcześniej miejsca.No powiem Ci Violu ze okna to bardzo duzy koszt. My maly dom przy Alabastrowej 14 odbicie lustrzane i troche zmian zrobilismy w srodku
Oglądałam już kiedyś Wasz projekt- bardzo ładny [emoji3]
reklama