reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola, karmilam wieczorem i od razu po zabieralam sie za wino czy slabe piwo i zwykle kolejne karmienie wypadalo po 2-3 godzinach.
A jak Ada juz jadla kaszke na dobranoc, a ja chcialam napic sie piwa to powiedzmy o 17 karmilam, zaczynalam pic piwo, ona po 19 jadla kaszke, a kolejne karmienie po 2-3 godzinach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ola z tego co wcześniej India pisała to wydaje mi się że dopiero teraz jak przestała kp to będzie próbować [emoji6] bo wcześniej chyba miała tylko ochotę [emoji3] India popraw mnie jak się mylę

India no lampka wina najwazniejsza- zawsze się człowiek odstresować może [emoji16] a kiedy kolejna wizyta? Znów badania będziesz robić??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdarzyla mi sie lampka wina, ale ze 2-2 razy, bo potem myslalam, ze ja uczula i nie pilam wina juz w ogole.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jednak pojechaliśmy ale myślę że Zuzia jest za mała na takie wyjazdy
Pozdrowienia z władysławowa !
1500318534-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu pogoda taka sobie moglo by być cieplej, bardzo wietrznie jest, ale dobrze że choć słońce świeci. A podróż ostatnia godzina była bardzo męcząca bo Zuzia już miała dość jazdy. Pewnie wrócimy wcześniej niż mamy rezerwację a teraz będziemy wyjeżdżać na noc żeby dziewczyny spały.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, mimo wszystko - udanego pobytu zycze ;-) niech sie Lilka wybawi :-)
My jutro jedziemy na działke i tez zobaczymy ile zostaniemy. Radek nie moze sie juz doczekac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzwoneczku a czemu z góry jesteś nastawiona że wrócicie wcześniej?? A może Zuzi będzie się dobrze i spało i przebywało w morskim klimacie. Czemu za mała?? Mój Amelka będzie jeszcze mniejsza jak pojedziemy. Filip miał nie całe pół roku jak jechaliśmy nad morze a mamy prawie 400km [emoji6] i powiem Ci że gorzej nam się z nim jechało kolejnego roku jak miał 1,5r niż te pół.
Coś mi się wydaje że Ty ochoty chyba nie miałaś za bardzo jechać bo tak id razu wszystko na nie?? [emoji6] Życzę aby i Zuzi i Lili było super i żebyś Ty też wypoczęła!! W końcu to wakacyjny wyjazd [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja postanowiłam a zobaczymy jak wyjdzie w praktyce że nad morzem będę trochę na spontanie postępować z małą. Bo pamiętam jak z Filipem pilnowałam wszystkiego i godzin i spania itp i się tym bardziej umeczylam. A Amelka jest inna, spokojniejsza charakterem więc myślę że jak jej nie położę o tej co zawsze to tragedii nie będzie. Gorzej tylko że może mi się poprzestawiać później. Już też się stresuje jedzeniem, że będzie trzeba ją karmić w plenerze i myślę jak to rozwiązać [emoji13]

India udanego wypoczynku! Pogoda ma być [emoji3]

reklama
Ej Laski nie straszcie, bo jak my z Jasiem bedziemy jechać, to nawet pół roku nie bedzie miał ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry