reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola, karmilam wieczorem i od razu po zabieralam sie za wino czy slabe piwo i zwykle kolejne karmienie wypadalo po 2-3 godzinach.
A jak Ada juz jadla kaszke na dobranoc, a ja chcialam napic sie piwa to powiedzmy o 17 karmilam, zaczynalam pic piwo, ona po 19 jadla kaszke, a kolejne karmienie po 2-3 godzinach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ola z tego co wcześniej India pisała to wydaje mi się że dopiero teraz jak przestała kp to będzie próbować [emoji6] bo wcześniej chyba miała tylko ochotę [emoji3] India popraw mnie jak się mylę

India no lampka wina najwazniejsza- zawsze się człowiek odstresować może [emoji16] a kiedy kolejna wizyta? Znów badania będziesz robić??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Zdarzyla mi sie lampka wina, ale ze 2-2 razy, bo potem myslalam, ze ja uczula i nie pilam wina juz w ogole.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny jednak pojechaliśmy ale myślę że Zuzia jest za mała na takie wyjazdy
Pozdrowienia z władysławowa !
1500318534-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu pogoda taka sobie moglo by być cieplej, bardzo wietrznie jest, ale dobrze że choć słońce świeci. A podróż ostatnia godzina była bardzo męcząca bo Zuzia już miała dość jazdy. Pewnie wrócimy wcześniej niż mamy rezerwację a teraz będziemy wyjeżdżać na noc żeby dziewczyny spały.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku, mimo wszystko - udanego pobytu zycze ;-) niech sie Lilka wybawi :-)
My jutro jedziemy na działke i tez zobaczymy ile zostaniemy. Radek nie moze sie juz doczekac

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzwoneczku a czemu z góry jesteś nastawiona że wrócicie wcześniej?? A może Zuzi będzie się dobrze i spało i przebywało w morskim klimacie. Czemu za mała?? Mój Amelka będzie jeszcze mniejsza jak pojedziemy. Filip miał nie całe pół roku jak jechaliśmy nad morze a mamy prawie 400km [emoji6] i powiem Ci że gorzej nam się z nim jechało kolejnego roku jak miał 1,5r niż te pół.
Coś mi się wydaje że Ty ochoty chyba nie miałaś za bardzo jechać bo tak id razu wszystko na nie?? [emoji6] Życzę aby i Zuzi i Lili było super i żebyś Ty też wypoczęła!! W końcu to wakacyjny wyjazd [emoji16][emoji16][emoji16]

Ja postanowiłam a zobaczymy jak wyjdzie w praktyce że nad morzem będę trochę na spontanie postępować z małą. Bo pamiętam jak z Filipem pilnowałam wszystkiego i godzin i spania itp i się tym bardziej umeczylam. A Amelka jest inna, spokojniejsza charakterem więc myślę że jak jej nie położę o tej co zawsze to tragedii nie będzie. Gorzej tylko że może mi się poprzestawiać później. Już też się stresuje jedzeniem, że będzie trzeba ją karmić w plenerze i myślę jak to rozwiązać [emoji13]

India udanego wypoczynku! Pogoda ma być [emoji3]

reklama
Ej Laski nie straszcie, bo jak my z Jasiem bedziemy jechać, to nawet pół roku nie bedzie miał ;p

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry