reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku to jeszcze nie aż tak daleko. Jedzcie,może akurat zmiana otoczenia wyjdzie Wam na dobre :) W przyszłym tygodniu ma być ładna pogoda to akurat byście się załapali :)

reklama
India pewnie masz rację że mi się wydaje ja zawsze wszystko widzę w ciemnych barwach i myślę o najgorszym no i panikuje też duzo :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Z Lila jechaliśmy samochodem z Belgii jak miała 5 tygodni i daliśmy radę 1500 km

No to widzisz, dacie rade :-D Tobie tez zmiana otoczenia na pewno dobrze zrobi

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas też się porobiło... Marysia wyjezdza jutro do dziadkow na 2 tygodnie. Jak wróci mam 1 dzień zeby ją przepakowac i jedzie na kolejne 2 tygodnie do drugich dziadkow i z nimi nad morze. Jak wroci mam 2 tyg spokoju i pakowanie bo 1.09 lecimy na prawie 2 tygodnie do Bułgarii...

Stwierdzam. Tymon zabkuje... Kulcia mnie utwierdzila w tym i nawet zobaczyła ze 2 mu idą... mogą mu iść 1 i 2 na raz?

Moga Zyciowa :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To by tłumaczyło czemu tak płacze... ja mu psikam na te dziąsła... raz mu w srodku nocy nurofen nawet dawałam... bo tak płakał... łzy mu lecą jak grochy czasami.

Dzisiaj w ogóle tak napchal sobie bułki do buzi przy śniadaniu, że mu sie cale podniebienie okleilo i nie mógł tego ściągnąć językiem xd takie miny strzelał ze myślałam że sie posikam ze śmiechu... a pozniej Marysia kichnela mu w talerz więc skończyło sie jedzenie [emoji14]

Życiowa witaj w klubie zabkujacych :)
Dzięki India napewno i mi się przyda i dla mojego męża trochę odpoczynku od pracy a przede wszystkim nie chce zawieść Lili bo czeka na ten wyjazd

reklama
Do góry