reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Co za pogoda :/ Leje u nas jak z cebra.
Ada jeszcze śpi a ja w nocy się wyspałam i już zasnąć teraz nie mogę.
Dzwoneczku no właśnie kiedy mieliscie jechać? To długa bardzo trasa ?
India super Wam idzie :) Dzielne z Was dziewczyny ! :)
Nadzieja ale Fifi słodziutki :)
Viola a Wy kiedy jedziecie ? :) Ja już bym tak chciała wakacje a tu jeszcze do września muszę czekać :p

reklama
Hejka. Kasiu popadac tez czasem musi :) ja dzis wstalam o 6 bo wczoraj jak wstalam o 7 to chyba za dlugo spalam i przymulona bylam heheh. Chyba moj organizm odzywaczil sie od snu ostatnim czasem.
Dziewczyny bo zaczelam rozszerzac dietke Amelce i narazie jadla marchew i marchew z ziemnialkiem (sloiczki) kiedy kaszke jakas moge jej zrobic? No i kiedy gluten? Bo niby najlepiej zeby zaczac podawac do 7 miesiaca. Ja juz mam praktycznie bigos z mlodej kapusty zrobiony i rosol sie juz gotuje. Pozniej zrobie ciasto bez pieczenia (bo srednio moge cos piec bo jedna szyba w piekarniku mi pekla.) pol dnia nas w domu nie bylo nic w nim nie robilam tegp dnia i jak wrocilismy do mieszkania to pekla. Dobrze ze nikpgo w kuchni nie bylo.
Dzwoneczku moze malutkiej dobrze zrobi zmiana klimatu troche:) my bysmy pojechali nad morze ale nie mamy samochodu na dalsze podroze (jest za maly)

Fifek mistrz mimiki [emoji23]

Ja to bym pojechała gdzieś... Mała mi a Amelka ma ile? Ja gluten dawałam w 6 miesiącu normalnie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No ja rozumiem, ja bym dała np skórkę chleba najpierw a potem kasze.

Ktoregos dnia dam jej wlasnie skorke od chleba niech sobie pociumka troche. Kupilam krzeselko do karmienia i cholera ceratka smierci kocimi sikami.... Ale.mozna niwa kupic bo ta cala soe sciaga

Ja też dałam w 6 miesiącu gluten- jak gotowałam ziemniaczki z marchewką to dałam łyżeczkę kaszki manny. I tak kilka dni i jakoś poszło. A kaszkę do jedzenia to robiłam jak już powprowadzalam różności po jakimś tygodniu- dwóch. I teraz je na śniadanie kaszkę.

Kasiu my 30 lipca

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w prawdzie jeszcze 1,5 miesiąca do rozszerzania diety ale zaczęłam już czytać trochę o tym i zastanawiam się nad BLW. Któraś z Was stosowała? Chyba Ty Kulcia ? Dobrze kojarzę? Jeśli tak to jakie masz odczucia na ten temat ? Czy drugi raz zdecydowałabyś się ? :)

reklama
Kasia tak. Myślę , że to super metoda al ja ją po czasie stosowalam, rozszerzalam tradycyjnie :) psa masz?

Do góry