reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola i ja wlasnie cierpie przez to, bo przez caly dzien nie moge zrobic nic doroslego nie mowiac juz o odpoczynku. Jak gotuje to wkladam ja w krzeselko i czyms zajmuje( jakimis zabawkami)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dobrze że posiedzi Ci w krzesełku chociaż bo u nas krzesełko od trzech dni i narazie patrzy na nie spod byka ;) owszem kaszkę, czy obiadek zje ale żeby dłużej posiedzieć to jak narazie nie bardzo. mam nadzieje że sie przekona.
U nas jak już nic nie pomaga a młoda marudzi to daje jej klucze moje od domu lub od auta i wtedy jeszcze mam z 15-20min spokoju

reklama
To moja potrzebuje kilku godzin, zeby sie z kims oswoic. Raczej sie nie usmiechnie do nikogo kogo rzadko widuje, a proby wziela jej na rece koncza soe rozpaczliwym spojrzeniem na mame i pojekiwaniem jak nie placzem :-D lojalna jest do bolu

Czy jest marudna? Zalezy od dnia. Dzisiaj od 18 walczylam, zeby nie zasnela, bo sie juz przytulala na rekach.
Ale to przed 19 ja Michal wykapal, po 19 zjadla kaszke i jeszcze ja pozniej Radek porozsmieszal. Zostalysmy same w pokoju o 19:50, a 5 minut pozniej ona juz spala
Wczoraj tez mi w kilka minut zasnela

Ja też już od 18.30 pilnuje żeby Amelka nie spała, bo czasem jeszcze rzadko ale potrafi strzelić drzemkę ok 18. ale później już nie i dzięki temu najpóźniej o 20.30 śpi

Nadziejka robiłabym tak jak Ty, też bym przetrzymywała do wieczora

Mój to był cyganskie dziecko zawsze potem 9-10 miesiąc katastrofa i na widok ludzi (nawet znajomych) histeria a teraz znowu wszystkim się ładuje na kolana i na ręce ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jeśli o drzemki chodzi to ma pierwsza kolo 8 do 10 , druga od 14 do 16. Czasem rozbija na 3 krótsze [emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

To moja potrzebuje kilku godzin, zeby sie z kims oswoic. Raczej sie nie usmiechnie do nikogo kogo rzadko widuje, a proby wziela jej na rece koncza soe rozpaczliwym spojrzeniem na mame i pojekiwaniem jak nie placzem :-D lojalna jest do bolu

U nas jest podkówka ale to taka że zaraz mi sie jej żal robi :) i najpierw podkówka a potem głośny krzyk ;)

No Viola, klucze to zawsze rewelacja ;-) i w ogole wszystkie dorosle gadzety, a nie jakies tam zabawki :p
Moja to do wszystkich zabawek Radka leci.
Lubi tez zjadac papier :]

reklama
No Viola, klucze to zawsze rewelacja ;-) i w ogole wszystkie dorosle gadzety, a nie jakies tam zabawki :p
Moja to do wszystkich zabawek Radka leci.
Lubi tez zjadac papier :]

Amelka jak tylko wejdę z nią do filipa pokoju to zaczyna machać rękoma i nogami i cała sie grzeje na jego zabawki. a jak Filip sie bawi na podłodze i położe małą to tak kombinuje że znajdzie sie koło niego a filip wtedy zły bo mu zabiera. już sie boje co to będzie jak będzie chodzić - walki normalnie :)

Do góry